نظارت از دکان‌های ادویه فروشی زراعتی و کلینیک‌های صحت حیوانی در ولسوالی میر بچه کوت

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۵ - ۱۲:۴۳
نظارت از دکان‌های ادویه فروشی زراعتی و کلینیک‌های صحت حیوانی در ولسوالی میر بچه کوت

۲۵ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت ولایت کابل در  ولسوالی میر بچه کوت، از دکان‌های ادویه فروشی زراعتی و مالداری و کلینیک‌های صحت حیوانی واقع در بازار این ولسوالی نظارت و بررسی کردند.
در جریان این نظارت، جواز فعالیت، حضور شخص مسلکی مطابق به جواز، تاریخ مصرف ادویه‌های موجود و سایر اصول مرتبط به‌دقت بررسی شد. همچنین تأکید گردید که فروش خوراکه‌های حیوانی در کنار ادویه‌ها و کودهای کیمیاوی در دکان‌های یادشده ممنوع است.
در نتیجه این نظارت، ۲۰ بوتل ادویه تاریخ گذشته از دکان‌ها جمع‌آوری شد و اقدامات لازم جهت جلوگیری از تکرار چنین مواردی انجام شد. این اقدام در راستای بهبود خدمات زراعتی و حفاظت از صحت حیوانی در این ولسوالی صورت گرفته است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۲۵
Background image

معین وزارت زراعت مولوی باز محمد فیضان: برای حفاظت از جنگل‌ها و تقویت پرورش زنبور عسل، جنگل‌های بیره گسترش می‌یابد

۲۱ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
معین آبیاری و منابع طبیعی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی باز محمد فیضان، در جریان سفرش به ننگرهار گفت که به‌منظور ارزیابی وضعیت جنگل‌ها. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۵
Background image

کشت قطعات نمایشی گندم در ولسوالی شولگره بلخ

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
سه قطعه نمایشی گندم از نوع ورایتی «چونت ۰۱» در قریه کندک ولسوالی شولگره ولایت بلخ، به شیوه عصری قطاری و تحت نظارت و رهنمایی عملی مدیریت غله‌جات و حبوبات این ولسوالی کشت. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۱ - ۱۵:۱۰
Background image

در دو ولسوالی کابل وسایل بڼوالى بر ده‌ها بڼوال توزیع شد

۲۱ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ رجب‌المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری مؤسسه روپانی، وسایل باغداری را بر ۲۰۰ باغداری در ولسوالی‌های پغمان و چهارآسیاب این ولایت. . .

بازگشت به خبرها