پروژه سردخانه ذخیره میوه جات در ولسوالی قیصار پنجاه درصد تکمیل شد

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ - ۱۴:۵۲
پروژه سردخانه ذخیره میوه جات در ولسوالی قیصار پنجاه درصد تکمیل شد

۲۱ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
پروژه اعمار یک باب سردخانه ذخیره میوه جات به ظرفیت ۳۰ متریک تن در قریه سرآسیاب ولسوالی قیصار ولایت فاریاب، بیش از پنجاه درصد تکمیل شده است.
این سردخانه که به هزینه ۲۵ هزار دالر آمریکایی ساخته می‌شود، با هدف کمک به باغداران برای ذخیره‌سازی میوه جات در طول فصل، ظرفیت ذخیره ۳۰ متریک تن را دارا خواهد بود. تاکنون ۲۸ فلیم تاسیسات عمدتاً از جمله پنل‌های سولری، دوپایه ماشین‌های سردکن، پلیت‌های یخچالی، قفسه‌ها و دروازه‌های PVC به ولسوالی قیصار انتقال یافته و آماده نصب و بسته‌بندی می‌باشند.
این پروژه در همکاری با دفتر ولایتی کمیته ناروی (NAC) به نفع باغداران در ولسوالی قیصار در حال احداث است.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها