سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بلخ برای بررسی مشکلات مسلخ امارتی

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ - ۱۵:۱۵
سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت بلخ برای بررسی مشکلات مسلخ امارتی

۲۰ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی ضیاءالدین واقف، رئیس مالی و حسابی و قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در رأس یک هیئت به ولایت بلخ سفر کردند. هدف از این سفر بررسی و حل مشکلات مسلخ امارتی این ولایت و اطمینان از عرضه گوشت صحی برای باشندگان بلخ عنوان شده است.
هیئت وزارت زراعت در نخستین دیدار با قاری محمد موسی مبین، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، روی چالش‌های موجود در مسلخ دولتی و مشکلات قصابان صحبت کرده و خواستار همکاری در این زمینه شدند. رئیس زراعت بلخ نیز برای هرگونه همکاری در این راستا اطمینان داد.
همچنین، هیئت با سلاخ‌ها و قصابان ولایت بلخ دیدار کرده، به مشکلات آن‌ها گوش فرا داد و اطمینان داد که در جهت حل چالش‌های موجود اقدام خواهد شد. قرار است هیئت وزارت زراعت نشست‌هایی را با شورای علما، مسئولان ملکی و نظامی و سایر نهادهای ذی‌ربط برگزار کرده و در زمینه بهبود وضعیت مسلخ دولتی ولایت بلخ تصمیم‌گیری نماید.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها