معین زراعت و مالداری با مسوولین شرکت‌های وارداتی جوجه مرغ دیدار کرد

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۸ - ۱۲:۸
معین زراعت و مالداری با مسوولین شرکت‌های وارداتی جوجه مرغ دیدار کرد

۱۸ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
معین زراعت و مالداری با مسوولین شرکت‌های وارداتی جوجه مرغ دیدار کرده و پیرامون وضعیت واردات و تولید داخلی این صنعت گفتگو کرد.
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری در این نشست گفت که افغانستان از لحاظ تولید گوشت مرغ به خودکفایی رسیده، اما همچنان تخم مرغ و جوجه مرغ را از کشورهای دیگر وارد می‌کند.
او افزود که به جای وابستگی به واردات، دولت آماده است از طریق صندوق وجهی انکشاف زراعتی، قرضه در اختیار تولیدکنندگان قرار دهد تا زمینه سرمایه‌گذاری داخلی و صادرات فراهم شود.
در همین حال، برخی از فارم‌داران نسبت به واردات جوجه‌های بی‌کیفیت و مملو از امراض ابراز نگرانی کرده و از امارت اسلامی خواستند تا میزان واردات را کاهش دهد تا تولیدکنندگان داخلی آسیب نبینند.
اما مسوولین شرکت‌های وارداتی جوجه مرغ تأکید کردند که افغانستان هنوز در این بخش نیازمند واردات است و به خودکفایی کامل نرسیده است. آن‌ها گفتند که جوجه‌های وارداتی از کیفیت لازم برخوردار بوده و عاری از امراض می‌باشند.
در حال حاضر، نزدیک به ۱۵ هزار فارم گوشتی و تخمی مرغداری در مرکز و ولایات فعالیت دارد. رهبری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در نظر دارد میکانیزمی برای تولید داخلی جوجه مرغ ایجاد کند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۱:۹
Background image

برگزاری نشست هماهنگی جهت تنظیم بازار گوشت مرغ در ولایت غور

۱۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور، نشست هماهنگی را با حضور مسئولان آمریت مالداری و صحت حیوانی، اعضای اتحادیه فارم‌داران، نماینده‌گان عمده‌فروشان گوشت مرغ و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۱۱:۶
Background image

بر ۱۳۵ تن از دهقانان ولسوالی نېش ولایت کندهار تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کود کیمیاوی توزیع شد

۱۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
در ادامه کمک‌های زراعتی، بر ۱۳۵ تن از دهقانان بی‌بضاعت و نیازمند ولسوالی نېش ولایت کندهار، تخم‌های اصلاح‌شده جواری و کودهای کیمیاوی توزیع گردید تا وضعیت اقتصادی دهقانان. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۷ - ۹:۲۵
Background image

آغاز کمپاین مجادله علیه ملخ‌های مضره در سه ولسوالی ولایت فاریاب

۱۷ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب، کمپاین سرتاسری مجادله علیه ملخ‌های مضره را در ولسوالی‌های گرزیوان، بلچراغ و خواجه‌سبزپوش آغاز کرد.
این کمپاین از سوی تیم‌های. . .

بازگشت به خبرها