جلوگیری از قاچاق غیرقانونی شیرین‌بویه در ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۷ - ۹:۵۲
جلوگیری از قاچاق غیرقانونی شیرین‌بویه در ولایت بلخ

۱۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ اعلام کرد که دو موتر شیرین‌بویه که به‌طور غیرقانونی از جنگلات ولسوالی کلدار جمع‌آوری و خریداری شده بود، شب گذشته در قریه پس طوقی هنگام بارگیری توسط مدیریت خدمات زراعتی این ولسوالی توقیف شد.
بر اساس قوانین امارت اسلامی، جمع‌آوری شیرین‌بویه از سواحل دریای آمو و مناطق امارتی ممنوع است. متخلفین این قضیه به قومندانی امنیه ولسوالی کلدار تسلیم داده شده و محموله ضبط گردید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها