اخذ سمپل خون و تست بروسلوز بزهای آماده توزیع در هرات

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ - ۱۰:۴۵
اخذ سمپل خون و تست بروسلوز بزهای آماده توزیع در هرات

۱۶  دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری، مالداری و اراضی ولایت هرات از ۲۳۸ رأس بز که برای توزیع آماده شده‌اند، سمپل خون اخذ کرده و پس از انجام تست‌ها، ۴ مورد مثبت بروسلوز شناسایی شد.
این بزها که از سوی مؤسسه RAW فراهم شده‌اند، قبلاً توسط تیم تخنیکی این آمریت انتخاب شده و پس از طی مراحل قرنطین، واکسیناسیون و تست بروسلوز، برای مستحقین توزیع خواهند شد. هدایت‌های لازم در مورد موارد مثبت به مسئولان مربوطه داده خواهد شد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها