رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم‌های ماهی‌پروری، مالداری و مرغداری دیدن کرد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۶ - ۱۰:۳۷
رئیس زراعت ولایت کاپیسا از فارم‌های ماهی‌پروری، مالداری و مرغداری دیدن کرد

۱۶ دلو ۱۴۰۲ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا همراه با تیم همراهش از فارم‌های ماهی‌پروری، مالداری و مرغداری در مرکز این ولایت بازدید کرد.
مولوی محمد رحیم نعمانی، رئیس زراعت کاپیسا، در این بازدید با فارم‌داران دیدار کرده و از وضعیت کاری آنان جویا شد. وی ضمن قدردانی از تلاش‌های آنان، بر گسترش فارم‌های تولیدی مالداری تأکید کرد و افزود که رهبری و کارمندان فنی این ریاست همواره در تلاش‌اند تا برای دهقانان و مالداران شرایط مناسب را برای رشد زراعت و مالداری فراهم سازند.
همچنین، مشکلات و چالش‌های فارم‌داران در بخش‌های مختلف بررسی شده و جهت رسیدگی یادداشت گردید. از سوی دیگر، مالکان فارم‌های مالداری از همکاری‌های ریاست زراعت قدردانی کرده و تأکید نمودند که تلاش‌های این اداره نقش مهمی در توسعه فعالیت‌های آنان داشته است.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۸:۵۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۲۰۰ تن از دهاقین ولسوالی سیدآباد و مرکز ولایت سرپل برگزار شد.
این سمینار با حضور الحاج. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۸:۵۴
Background image

آغاز روند توزیع گندم اصلاح‌شده بذری برای یک‌هزار خانواده نیازمند در پروان

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع گندم اصلاح‌شده بذری برای یک‌هزار خانواده نیازمند در ولسوالی بگرام ولایت پروان آغاز شد.
این روند بر اساس سروی قبلی و مطابق فهرست مستفیدشوندگان شناسایی‌شده. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۲ - ۱۳:۴۸
Background image

برگزاری جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت تخار

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت تخار به ریاست قاری قطب‌الدین دهنوی رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت و با اشتراک نمایندگان ادارات دولتی، مسئولان بخش. . .

BACK TO NEWS