کارزار دواپاشی و استعمال روغن زمستانی در فاریاب آغاز شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۱/۱۳ - ۱۲:۳۴
کارزار دواپاشی و استعمال روغن زمستانی در فاریاب آغاز شد

۱۳ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب کارزار مبارزه با آفات و امراض نباتی را در ۱۸ ولسوالی این ولایت آغاز کرد.
این برنامه که به هدف جلوگیری از آلوده شدن تاکستان‌ها و درختان مثمر به امراض و آفات تطبیق می‌شود، شامل دواپاشی «یوریا اسپری» و استعمال روغن زمستانی است. متخصصان زراعتی می‌گویند که استفاده از محلول پنج‌درصدی کود سفید (یوریا) در فصل خزان و زمستان تأثیر مثبت در کاهش آفات دارد، زیرا این آفات در زیر برگ‌ها و گیاهان هرزه در فصل سرد باقی می‌مانند.
تهیه این محلول که از ترکیب یک کیلو کود سفید یوریا و ۲۰ لیتر آب به‌دست می‌آید، روشی ارزان و موثر برای افزایش عمر درختان و بهبود حاصلات است.
این کارزار همه‌ساله از سوی کارمندان مدیریت عمومی حافظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری فاریاب با همکاری باغداران عملی می‌شود.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۴:۳
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده و کود کیمیاوی برای ۱۰۰ دهقان در ولسوالی چاه‌آب تخار

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۱۰۰ دهقان واجد شرایط در پنج قریه ولسوالی چاه آب ولایت تخار  آغاز کرد. هدف این برنامه، افزایش حاصل‌دهی زمین‌های زراعتی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۴:۰
Background image

برگزاری برنامه آگاهی‌دهی از اضرار مواد مخدر و بدیل‌های معیشتی در ولایت بلخ

۲۰ عقرب  ۱۴۰۴ هـ.ش
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری کشور با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ، برنامه‌ای را تحت عنوان «آگاهی از اضرار مواد مخدر و بدیل‌های معیشتی» برای دهقانان. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۸/۲۰ - ۱۳:۵۹
Background image

نظارت از پروژه احیا و احداث قوریه در ولایت کاپيسا

۲۰ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی محمدرحیم نعمانی، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا، از روند کار پروژه احیا و حفاظت جنگلات پسته و چهارمغز و همچنان بخش احیا، حفاظت و احداث قوریه در این. . .

بازگشت به خبرها