تطبیق ۲۰ هزار دوز واکسین طبق برای جلوگیری از بیماری طبق در جوزجان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۷ - ۱۱:۷
تطبیق ۲۰ هزار دوز واکسین طبق برای جلوگیری از بیماری طبق در جوزجان

۷ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد، ۲۰ هزار دوز واکسین طبق را برای جلوگیری از بیماری طبق (آق‌سیل) در نشخوارکننده‌های بزرگ، مانند گاو و گوساله، دریافت کرده است.
این واکسین‌ها توسط ۲۷ تن از مسئولین کلینیک‌های حیوانی در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت، تحت نظارت کارمندان فنی مالداری، تطبیق می‌شود. هدف اصلی این برنامه، جلوگیری از شیوع بیماری طبق در بین نشخوارکننده‌های بزرگ و حفاظت از صحت حیوانات و بهبود وضعیت معیشتی مالداران است.
ین اقدام بخشی از تلاش‌های مستمر ریاست زراعت برای تأمین سلامت حیوانات و حمایت از مالداران می‌باشد.

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۱۰:۲۲
Background image

آغاز روند توزیع کارت برای دریافت تخم‌های اصلاح‌شده به ۱۵۰۰ دهقان در ولایت خوست

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
روند توزیع کارت به‌منظور دریافت تخم‌های اصلاح‌شده برای ۱۵۰۰ دهقان مستحق در سه واحد مربوط به مرکز ولایت خوست، تحت نظارت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت آغاز شد. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۹:۷
Background image

برگزاری جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات در ولایت بلخ

۲۳ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتوری زراعت و انکشاف دهات به رهبری الحاج حافظ محمد موسی مبین رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ و با اشتراک اعضای این سکتور در مقر این ریاست برگزار شد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۳ - ۸:۵۴
Background image

برگزاری سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل در سرپل

۲۲ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
سمینار آگاهی‌دهی در مورد جلوگیری از کشت کوکنار و ترویج کشت بدیل با اشتراک حدود ۲۰۰ تن از دهاقین ولسوالی سیدآباد و مرکز ولایت سرپل برگزار شد.
این سمینار با حضور الحاج. . .

BACK TO NEWS