نظارت از تطبیق واکسین طبق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۱۱/۳ - ۱۰:۱۰
نظارت از تطبیق واکسین طبق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ

۳ دلو ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از تطبیق واکسین طبق در ولسوالی دولت‌آباد نظارت کرد. این برنامه با همکاری کلینیک‌های ساحوی و حمایت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد انجام شد.
هیأت موظف آمریت مالداری و صحت حیوانی متشکل از داکتر رحمت‌الله الماس مدیر اپیدمیولوژی و داکتر احسان‌الله سحاب مدیر عمومی صحت حیوانی، بر این روند نظارت داشتند.
این واکسیناسیون به هدف بهبود صحت حیوانات و پیشگیری از بیماری‌های مشترک دامی در منطقه عملیاتی شده است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۳:۳۴
Background image

آغاز توزیع گندم خوراکی و پول نقد برای ۱۲۰۰ خانواده عودت‌کننده در پنجشیر

۲۳ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش 
به فرمان شفقت ویژه عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، وزارت زراعت، آبیاری و مالداری روند توزیع کمک‌های بشری شامل گندم خوراکی و پول نقد را برای ۱۲۰۰ خانواده که از کشورهای. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۳:۳۳
Background image

آغاز کمپاین لایم سلفر در ولسوالی جبل‌السراج ولایت پروان

۲۳ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش 
 کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان در  ولسوالی جبل‌السراج کمپاین خزانی «لایم سلفر» را آغاز کردند. در این برنامه، برای شماری از باغداران حوزه گلبهار،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۲۳ - ۱۳:۳۱
Background image

توزیع ۶ تُن کود عضوی (کمپوست) برای دهاقین گندم‌کار در ولسوالی‌های پغمان و شکردره ولایت کابل

۲۳ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کابل با همکاری مؤسسه «استارز»  در ولسوالی‌های پغمان و شکردره، مقدار شش تُن کود عضوی (کمپوست) را برای دهاقین گندم‌کار در این دو. . .

بازگشت به خبرها