پروژه اعمار دیوار استنادی و ترمیم پایپ اسکیم در ولسوالی تگاب ولایت بدخشان به بهره‌برداری رسید

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۷ - ۱۰:۲
پروژه اعمار دیوار استنادی و ترمیم پایپ اسکیم در ولسوالی تگاب ولایت بدخشان به بهره‌برداری رسید

۲۷ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش 
پروژه اعمار دیوار استنادی و ترمیم پایپ اسکیم آب زراعتی در قریه کتوبالای ولسوالی تگاب ولایت بدخشان با هزینه مجموعی سه میلیون و ۹۸۸ هزار  افغانی از بودجه انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به بهره‌برداری رسید.
 این پروژه توسط یک از شرکت های خصوصی  و آمریت منابع طبیعی ریاست زراعت بدخشان تطبیق شد.
براساس گزارش هیئت موظف، پایپ این پروژه به طول ۱ هزار ۵۰۰ متر تنظیم شده است و ظرفیت انتقال هشت انج آب را دارا می‌باشد که مشکلات آبیاری برای ۳۵۰ جریب زمین زراعتی در قریه کتوبالا را رفع خواهد کرد.
علاوه بر تأمین آب زراعتی، این پروژه در طی اجرای خود فرصت‌های شغلی برای ۲۰ نفر از کارگران فنی و غیر فنی به مدت ۴۵ روز کاری فراهم کرده است.
این پروژه گام مهمی در راستای بهبود مدیریت منابع آبی و توسعه کشاورزی در ولسوالی تگاب ولایت بدخشان به شمار می‌رود.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

بازسازی و نوسازی ریاست زراعت بدخشان با هزینه ۱.۵ میلیون افغانی آغاز شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
کار بازسازی و نوسازی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان با هزینه یک‌ونیم میلیون افغانی و حمایت مالی تاجران ملی، تحت نظارت مولوی شفیق‌الله حفیظی رییس زراعت،. . .

بازگشت به خبرها