نظارت از ادویه‌فروشی‌های حیوانی در ولسوالی علی‌آباد ولایت کندز

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۷ - ۹:۳۲
نظارت از ادویه‌فروشی‌های حیوانی در ولسوالی علی‌آباد ولایت کندز

۲۷ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
تیم نظارت مدیریت خدمات زراعتی و مالداری ولسوالی علی‌آباد، بر اساس هدایت رئیس زراعت ولایت کندز، از ادویه‌فروشی‌های حیوانی این ولسوالی بازدید و فعالیت‌های آنان را بررسی کرد.
در این نظارت، مواردی چون کیفیت، تاریخ انقضا، مجوز فروش و شرایط نگهداری ادویه‌ها ارزیابی شد. برخی از فروشندگان که ادویه‌های تاریخ‌گذشته عرضه می‌کردند و اصول بهداشتی را رعایت نکرده بودند، با هشدار مواجه شدند. در عین حال، فروشندگانی که معیارها را رعایت کرده بودند، مورد تقدیر قرار گرفتند.
این نظارت‌ها به هدف تضمین سلامت حیوانات و حمایت از مالداران، به صورت مستمر ادامه خواهد یافت.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۸ - ۹:۵۲
Background image

افتتاح سردخانه سه‌هزار متریک‌تُنی در ولایت کابل


۲۸ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
یک سردخانه میوه تازه به نام «سردخانه حبیب جمال‌زوی» با ظرفیت سه‌هزار متریک تُن، به هزینه ۳ میلیون دالر و در مساحت شش جریب زمین در پارک صنعتی ولسوالی ده‌سبز ولایت کابل. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۶
Background image

توزیع وسایل مالداری برای ۲۹۱ مستفیدشونده در ولسوالی چهار بولک

۲۷ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
در راستای حمایت از مالداران، وسایل و تجهیزات مالداری برای ۲۹۱ نفر مستفیدشونده در ۷ قریه ولسوالی چهار بولک توزیع گردید. این برنامه پس از سروی قبلی مستفیدشوندگان و سپری. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۷ - ۱۰:۵
Background image

توزیع وسایل نجات به ارزش بیش از ۱٫۸ میلیون افغانی در ننگرهار

۲۷ مرغومی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۷ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با همکاری تخنیکی اداره مهاجرت دنمارک «دانچر رفوجی کونسل» و حمایت مالی اتحادیه اروپا و. . .

بازگشت به خبرها