جلوگیری از غصب مالچر در ولسوالی علی‌آباد ولایت کندز

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۲۵ - ۱۲:۱۳
جلوگیری از غصب مالچر در ولسوالی علی‌آباد ولایت کندز

۲۵ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
به اساس هدایت مولوی محراب‌الدین بلال، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، از غصب یک مالچر حیاتی در قریه لاله میدان سه ولسوالی علی‌آباد جلوگیری شد.
این مالچر که نقش مهمی در تأمین چراگاه برای حیوانات و معیشت مالداران منطقه دارد، هدف افراد سودجو برای تبدیل به زمین زراعتی قرار گرفته بود. پس از دریافت گزارش‌های مردمی در مورد فعالیت‌های مشکوک در این منطقه، تیم زراعتی به رهبری نعمت‌الله نصرت، مدیر عمومی خدمات زراعتی ولسوالی علی‌آباد، به‌سرعت به محل اعزام شد.
با بررسی‌های انجام‌شده و هماهنگی با شوراهای قریه و مقامات محلی، اقدامات فوری برای توقف فعالیت‌های غیرقانونی انجام گردید. همچنین به افراد متخلف هشدار داده شد که در صورت تکرار چنین اقداماتی، با برخورد شدید قانونی مواجه خواهند شد.
این اقدام قاطعانه ریاست زراعت، مورد تقدیر مردم و شوراهای قریه قرار گرفت. آنان از این تلاش‌ها سپاس‌گزاری کرده و وعده دادند که در صورت مشاهده موارد مشابه، فوراً موضوع را به ریاست زراعت گزارش خواهند داد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۳:۲۷
Background image

واگذاری زمین از سوی وزارت زراعت به اداره ملی مبارزه با حوادث طبیعی

۱۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادَى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
در نشستی که در ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار شد و در آن مولوی سید محمد سعید، رئیس انتقال و توزیع زمین‌های ریاست اراضی، و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۱:۵۲
Background image

والی میدان‌وردک: با ایجاد کمپلکس زراعتی برای سه هزار نفر زمینه کار فراهم می‌شود

۱۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۳ جُمادَى‌الثانی ۱۴۴۷ هـ.ق
مولوی خیرالله خیرخواه، والی میدان‌وردک، در رأس یک کنفرانس معلوماتی برای سرمایه‌گذاران، دهقانان و باغداران این ولایت، درباره تأسیس شرکت. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۹/۱۳ - ۱۱:۵۲
Background image

آغاز فاز دوم پروژه حفر حوض‌های خاکی در ولسوالی خاکجبار

۱۳ قوس ۱۴۰۴ هـ.ش
فاز دوم پروژه حفر حوض‌های خاکی از سوی  ریاست زراعت کابل در همکاری با مؤسسه شلتر فار لایف ولسوالی خاکجبار رسماً آغاز شد. این برنامه برای افرادی تطبیق می‌شود که قبلاً. . .

بازگشت به خبرها