دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۷ - ۱۰:۳۲
دیدار معین زراعت و مالداری با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان

مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دیدار با اعضای اتحادیه مرغداری افغانستان، در مورد چالش‌ها و مسائل مرتبط با تهیه گوشت، تخم مرغ، خوراک مرغ و همچنین صادرات و واردات آن‌ها صحبت کرد.
در این دیدار، اعضای اتحادیه مرغداری مشکلات خود را مطرح کرده و خواستار توجه بیشتر به این مسائل از سوی وزارت زراعت و مالداری شدند.
معین زراعت و مالداری در پاسخ به نگرانی‌های آنان، اطمینان داد که وزارت زراعت با تمام توان از سرمایه‌گذاران در بخش زراعت و مالداری حمایت همه‌جانبه خواهد کرد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۱:۵۱
Background image

وزیر زراعت افغانستان و هیئت همراهش با شماری از سرمایه‌گذاران روسیه دیدار کردند

۳۱ جوزا ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت امارت اسلامی افغانستان به همراه هیئت عالی‌رتبه متشکل از مقام‌های وزارت‌های صنعت، تجارت و اقتصاد و مسئولان اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری، در. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۱:۳۵
Background image

توزیع تجهیزات زراعتی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ

۳۱ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ در همکاری موسسه حرکت برای  ۶۵۰ تن از دهاقین ولسوالی شولگره آن ولایت هشت قلم وسایل و تجهیزات زراعتی توزیع کرد.
در این پروژه،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۳/۳۱ - ۱۰:۶
Background image

وزیر زراعت افغانستان با معین وزارت زراعت روسیه در سن‌پترزبورگ دیدار کرد

۳۱ جوزا ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان که در راس یک هیئت عالی رتبه جهت اشتراک در کنفرانس اقتصادی 2025 روسیه به آن کشور سفر کرده با. . .

BACK TO NEWS