نظارت از بازسازی کانال‌های زراعتی در ولایت کاپيسا

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۱۵ - ۱۱:۵۲
نظارت از بازسازی کانال‌های زراعتی در ولایت کاپيسا

۱۵ جدی ۱۴۰۳ هـ.ش
به اساس هدایت ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپيسا، کارمندان تخنیکی این اداره از پیشرفت پروژه‌های بازسازی کانال امین‌الحق پادشاه، کانال مسعودجان و کانال زراعت نظارت همه‌جانبه انجام دادند.
در این بازدید مشخص شد که کار کانال آبیاری امین‌الحق پادشاه حدود ۹۸ درصد تکمیل شده است و کانال آبیاری مسعودجان نیز به حدود ۸۵ درصد پیشرفت رسیده است. اما به دلیل سردی هوا، کار این دو کانال موقتاً متوقف شده است. فعالیت‌های کندن‌کاری، هموارکاری و کمپکشن در کانال زراعت نیز همچنان ادامه دارد.
این کانال‌ها با بودجه سازمان خوراکه و زراعت ملل متحد تمویل شده‌اند و هدف از این پروژه‌ها مدیریت آب‌های سطحی، بهبود وضعیت آبیاری، بازسازی دهانه‌ها، تحکیم کاری، جلوگیری از ضایعات آب و توزیع یکسان آب در مناطق پایین‌آب برای دهاقین و اهالی مناطق مربوطه می‌باشد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۸ - ۱۲:۲۸
Background image

نظارت از آبیاری نهال‌های غرس‌شده در ولایت کاپیسا انجام شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کاپیسا از روند آبیاری نهال‌های غرس‌شده در دامنه‌های ولسوالی کوهبند، ده‌بلبل و ریگروان ولسوالی حصه دوم کوهستان نظارت به‌عمل آورد.
ای. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۸ - ۱۱:۱۶
Background image

جلسه هماهنگی برای حفاظت از جنگلات پسته در کندز برگزار شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
به منظور حفاظت از جنگلات پسته و نگهداری آن تا مرحله پختگی، جلسه‌ای تحت ریاست مولوی محراب‌الدین بلال، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندز، با حضور آمرین و مدیران. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۳/۲۸ - ۱۰:۱۳
Background image

دیدار رئیس زراعت پنجشیر با رئیس زون مرکز صلیب سرخ

۲۸ جوزا ۱۴۰۴ هـ.ش
قاری فضل‌الله دیوبند، رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر، با رئیس زون مرکز صلیب سرخ و تیم همراه وی در دفتر کارش دیدار و گفتگو نمود.
در این دیدار، دو طرف در مورد. . .

BACK TO NEWS