آغاز نقشه کشی ۲۰ باب باغ‌های مثمر در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۱۰/۴ - ۹:۴۷
آغاز نقشه کشی ۲۰ باب باغ‌های مثمر در ولسوالی شکر دره ولایت کابل

مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی شکر دره ولایت کابل به همکاری موسسه پکو تصمیم دارد ۲۰ باب باغ مثمر را در قریه جات مختلف این ولسوالی احداث نماید.
 در این راستا، کار نقشه کشی و اسکیج باغ‌های متذکره با همکاری کارمندان بخش ترویج باغداری آغاز گردیده است. علاوه بر این، برای ۲۰ نفر دهقان نهال‌های مثمر نیز توزیع خواهد شد تا از این طریق به توسعه زراعت در این ولسوالی کمک گردد.

تازه ترین اخبار

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع بسته‌های زراعتی برای ایجاد قطعات نمایشی جواری در ولایت پنجشیر

۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در راستای ترویج روش‌های نوین زراعتی، ۱۵ بسته مواد زراعتی را به دهقانان پیشقدم این ولایت توزیع کرد.
قاری فضل‌الله دیوبند،. . .

شنبه ۱۴۰۴/۴/۷ - ۱۱:۱۳
Background image

رئیس عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی افغانستان از فارم تحقیقات زراعتی بلخ بازدید کرد

۷ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نصرت‌الله طلحه، رئیس عمومی انستیتوت تحقیقات زراعتی افغانستان، در رأس یک هیئت همراه، از بخش‌های مختلف فارم تحقیقات زراعتی ولایت بلخ بازدید و نظارت به عمل آورد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۵ - ۱۲:۵۹
Background image

جلسه بورد ملی تخم‌های بذری در وزارت زراعت برگزار شد

 

۵ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای به هدف قیمت‌گذاری تخم‌های بذری مادری، بنیادی و تصدیقی، تحت ریاست مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری برگزار گردید. در. . .

BACK TO NEWS