بازدید هیئت وزارت زراعت از فعالیت‌های صحت حیوانی در ولایت بلخ

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۲۰ - ۹:۳۱
بازدید هیئت وزارت زراعت از فعالیت‌های صحت حیوانی در ولایت بلخ

هیئت موظف ریاست صحت حیوانی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری از فعالیت‌های صحت حیوانی و بنادر در ولایت بلخ بازدید کرد.
 این هیئت به ریاست  مختار محسنی رئیس صحت حیوانی وزارت، با هماهنگی آمریت مالداری و صحت حیوانی ولایت بلخ، از فابریکه پروسس لبنیات "سلطان تازه" و دواخانه‌های مارکیت سادات در مرکز شهر مزار شریف نظارت و بررسی به‌عمل آورد.
در جریان این بررسی، یک جواز دواخانه ضبط و پنج قلم انواع مختلف ادویه از دواخانه‌ها جمع‌آوری و به آمریت انتقال داده شد.
این بازدید بخشی از تلاش‌های وزارت زراعت برای نظارت بر فعالیت‌های صحت حیوانی و اطمینان از تطبیق مقررات در این بخش مهم می‌باشد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۱۱:۴۹
Background image

بر تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت تأکید شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه‌ای به منظور تسریع روند تطبیق پروژه‌های انکشافی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی نورالدین عمیر، معین مالی و اداری این وزارت، برگزار شد.
در این نشست،. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۵۷
Background image

در مرکز شهرنه پکتیکا، ماشین‌های خشک‌کن میوه و سبزیجات برای ده‌ها دهقان توزیع شد

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ محرم الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با حمایت مالی سازمان خوراک و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۳/۲۸ - ۹:۳۲
Background image

پروژه بدیل کشت کوکنار به ارزش ۱.۳ میلیون دالر در کندهار تکمیل شد؛ هزاران دهقان و مالدار تحت پوشش قرار گرفتند

۲۸ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۲ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
پروژه دوساله توسعه بدیل کشت کوکنار و حمایت از دهقانان و مالداران به ارزش ۱.۳ میلیون دالر امریکایی در چهار ولسوالی ولایت کندهار با موفقیت. . .

بازگشت به خبرها