آغاز برنامه آموزشی اصلاح نسل حیوانات در بلخ

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۹/۱۳ - ۱۳:۱۵
آغاز برنامه آموزشی اصلاح نسل حیوانات در بلخ

۱۳ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ برنامه آموزشی مسلکی در بخش اصلاح نسل حیوانات را برای ۲۴ نفر از چهار ولایت کشور آغاز کرد.
این برنامه به همکاری مالی و تخنیکی دفتر اکتید و با هماهنگی ریاست‌های زراعت ولایات مربوط، به مدت ۱۰ روز در مرکز ولایت بلخ برگزار می‌شود. هدف این برنامه، ارتقای ظرفیت و ترویج نسل‌های اصلاح‌شده حیوانات برای توسعه سکتور مالداری در کشور است.
آمریت مالداری و صحت حیوانی ولایت بلخ نظارت از این برنامه را آغاز کرده و آن را گامی مؤثر در جهت بهبود و رشد مالداری کشور دانسته است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۵/۱ - ۱۲:۳۴
Background image

رئیس زراعت بدخشان از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه بازدید کرد

۱ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در جریان بازدید از فارم تحقیقات زراعتی میوه‌جات کوکچه در ناحیه ششم شهر فیض‌آباد، بر رسیدگی به چالش‌های موجود و شامل شدن این. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۴
Background image

۷۳۶ اجاق آفتابی میان اعضای انجمن‌های جنگلداری در ولسوالی‌های زرمت و روحانی بابا ولایت پکتیا توزیع شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
۷ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیا از طریق دفتر روابط خود، به منظور حفاظت از جنگل‌ها و جلوگیری از قطع درختان، ۷۳۶ پایه اجاق آفتابی را. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۳۱ - ۱۵:۴۲
Background image

از قاچاق داروهای زراعتی و گاومیش‌ها در کندهار جلوگیری شد

۳۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار از جلوگیری از قاچاق ۱۱ کارتن داروهای زراعتی پاکستانی و ۳۰ رأس گاومیش در عملیات جداگانه خبر داد.
بر اساس معلومات این ریاست،. . .

بازگشت به خبرها