توزیع مواشی گوسفند برای حمایت از پروژه‌های منابع طبیعی در ولایت غور

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۱ - ۱۱:۳۱
توزیع مواشی گوسفند برای حمایت از پروژه‌های منابع طبیعی در ولایت غور

ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غور به‌منظور حمایت از پروژه‌های تنظیم همه‌جانبه علفچرها و تنظیم نباتات طبی، ۵۰ رأس گوسفند را برای مستفیدین و قروغ‌بانان قریه‌های خاک ملا و میانه‌جوی فیروزکوه توزیع کرد. 
این مواشی با در نظر داشت معیارهای تعیین‌شده از طریق پروژه منابع طبیعی وزارت زراعت خریداری و توزیع شده است.
هدف از این اقدام، حمایت پایدار از منابع طبیعی، جلوگیری از توسعه صحراگرایی، احیای علفچرها و توسعه اقتصادی پایدار در منطقه است. 
در سال جاری، دو پروژه منابع طبیعی با تخصیص بودجه انکشافی وزارت زراعت در این ساحات اجرا شده که ۲۰۰ هکتار زمین را تحت احیای مجدد قرار داده و زمینه اشتغال برای ۲۵۰۰ نفر را فراهم کرده است.
این پروژه‌ها بخشی از تلاش‌های اداره زراعت غور برای بهبود وضعیت منابع طبیعی و افزایش عایدات محلی به شمار می‌روند.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۲:۵۸
Background image

در ننگرهار تخم‌های اصلاح‌شده سویابین و کودهای کیمیاوی برای ۳۲۰ دهقان توزیع شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار و با حمایت مالی و تخنیکی مؤسسه جهانی آموزش و تغذیه، برای ۳۲۰ تن از دهقانان ولسوالی‌های. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۵۸
Background image

توزیع ماشین‌های خشک‌کن سبزیجات و میوه‌جات به ده‌ها تن از دهقانان ولسوالی متاخان ولایت پکتیکا

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۴ محرم‌الحرام ۱۴۴۸ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پکتیکا با تمویل سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه اکشن‌اید، روند توزیع ماشین‌های خشک‌کن. . .

شنبه ۱۴۰۵/۳/۳۰ - ۱۰:۹
Background image

جلسه هماهنگی زراعت و انکشاف دهات در دایکندی برگزار شد

۳۰ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه ماهوار هماهنگی زراعت و انکشاف دهات به ریاست مولوی عبدالصمد مقبول رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت دایکندی و با حضور نمایندگان مؤسسات همکار و ادارات مربوطه. . .

بازگشت به خبرها