افتتاح پروژه "کار در مقابل پول" در ولسوالی شینواری ولایت پروان

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۹/۱۱ - ۱۱:۲۶
افتتاح پروژه "کار در مقابل پول" در ولسوالی شینواری ولایت پروان

پروژه اضطراری "کار در مقابل پول" با هدف تقویت مصونیت غذایی، امروز در قریه قاقشال ولسوالی شینواری ولایت پروان آغاز شد. این برنامه با حکم رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان و با حضور قاری احسان‌الله رحمانی، معاون مقام ولسوالی شینواری، عتیق‌الله رحمانی، مدیر عمومی خدمات زراعتی، مسئولین تخنیکی کمیته ناروی و نمایندگان قریه‌های ولسوالی شینواری رسماً افتتاح گردید.
در مراسم افتتاح، عتیق‌الله رحمانی پروژه را معرفی کرده و بیان داشت که در این برنامه ۸۰ نفر کارگر به مدت دو ماه مصروف کار خواهند بود. اهداف پروژه شامل ایجاد اشتغال برای مردم محل، تقویت آب‌های زیرزمینی، رشد و انکشاف جنگلات و جلوگیری از سیلاب‌ها است. فعالیت‌هایی مانند کندن‌کاری ترازها، ترنج‌ها و اعمار چکدم‌ها در مناطق از پیش تعیین‌شده اجرا خواهد شد.
در ادامه، قاری احسان‌الله رحمانی از تلاش‌های کمیته ناروی برای افغانستان قدردانی نموده و خواستار تداوم این‌گونه فعالیت‌ها در ولسوالی شینواری شد. نمایندگان قریه‌های ولسوالی نیز از تطبیق این پروژه حیاتی ابراز قدردانی کرده و خواهان اجرای بیشتر چنین برنامه‌ها در سطح ولسوالی شدند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۱۸
Background image

توزیع سیلوهای فلزی و آموزش تخصصی برای دهاقین ولسوالی پریان ولایت پنجشیر

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
 ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر در همکاری دفتر صلیب سرخ  برای ۳۵۰ تن از دهاقین منطقه دره سرخ‌شال ولسوالی پریان، ۷۰۰ عدد سیلوی فلزی ذخیره غله‌جات را به‌گونه. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۱۷
Background image

آغاز کمپاین خزانی توزیع تخم گندم اصلاح‌شده و کودهای کیمیاوی برای دهقانان ولایت کابل

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین خزانی توزیع تخم گندم اصلاح‌شده بذری همراه با کودهای کیمیاوی برای ۱۵۰۰ دهقان پیش‌قدم در ولایت کابل آغاز گردید.
این برنامه از سوی موسسه استارز با همکاری و هماهنگی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۹:۱۷
Background image

ورکشاپ آموزشی  کانسپت نوت‌های برنامه‌های انکشافی وزارت زراعت برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست پلان و هماهنگی برنامه های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری ورکشاپ آموزشی یک‌روزه‌ای را برای مسوولین ریاست‌هایی که پروژه‌های انکشافی دارند، برگزار کرد.
در این ورکشاپ. . .

بازگشت به خبرها