ارزیابی کلینیک‌های حیوانی در مرکز ولایت فاریاب

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۹/۸ - ۱۰:۴۷
ارزیابی کلینیک‌های حیوانی در مرکز ولایت فاریاب

۸ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
هیئتی از ریاست صحت حیوانی در جریان بازدید از کلینیک‌های حیوانی مرکز ولایت فاریاب، با همکاری آمریت مالداری و صحت حیوانی، فعالیت‌ها و وضعیت این مراکز را بررسی کرد.
در نتیجه این بررسی، مقدار قابل‌توجهی از ادویه تاریخ‌گذشته جمع‌آوری شد. همچنین، پس از شنیدن چالش‌ها، مشکلات و پیشنهادات مالکین کلینیک‌ها، در مواردی مانند تهیه گزارش‌های ماهوار، نگهداری کتاب راجستر، وقایه و تدارکات، تمدید به‌موقع جواز کلینیک و سایر موضوعات مرتبط، توصیه‌های فنی و مسلکی ارائه شد.
این اقدام به هدف بهبود کیفیت خدمات کلینیک‌های حیوانی و حفظ سلامت حیوانات در ولایت فاریاب صورت گرفت.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۷:۴۹
Background image

دیدار وزیر زراعت با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل


۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در دفتر کارش با شازدافیر سفارت هندوستان در کابل دیدار و گفت‌وگو کرد.
در این دیدار، مولوی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۵ - ۱۶:۷
Background image

افزایش کیفیت و تولید میوه‌های خشک در کشور؛ صادرات از کندهار به ۵ هزار متریک تن می‌رسد

۱۵ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در نتیجه تلاش‌ها و برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان برای بلند بردن کیفیت و افزایش تولید میوه‌های خشک در کشور، میزان صادرات این محصولات. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۱۴ - ۱۵:۱۳
Background image

به‌منظور سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها، هیئتی  از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به تعدادی از ولایت‌های حوزه شمال کشور سفر کرد.

۱۴ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۱۴ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
هیئتی  تخنیکی از سوی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت‌های شمالی کشور (سمنگان، بلخ و سرپل) به هدف سروی، تشخیص و ارزیابی چراگاه‌ها سفر. . .

بازگشت به خبرها