آموزش و تطبیق استفاده از قارچ مفید ترایکودرما در ولسوالی‌های خاشرود و دلارام نیمروز

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۹/۳ - ۱۰:۵۲
آموزش و تطبیق استفاده از قارچ مفید ترایکودرما در ولسوالی‌های خاشرود و دلارام نیمروز

۳ قوس ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز برنامه‌ای را برای آموزش و تطبیق قارچ مفید ترایکودرما در ولسوالی‌های خاشرود و دلارام به موفقیت اجرا کرد. این برنامه به همکاری مدیر سروی آفات نباتی ریاست حفاظت نباتات و قرنطین عملی گردید.
در ولسوالی خاشرود، ۸۲ دهقان با طریقه استفاده از قارچ مفید ترایکودرما آشنا شدند و این قارچ در ۸۱ جریب زمین تطبیق گردید. در ولسوالی دلارام نیز ۹۷ دهقان آموزش‌های مشابه دریافت کردند و در ۹۸ جریب زمین این قارچ با حضورشان استفاده شد.
این برنامه با هدف بهبود خاک و افزایش بهره‌وری زمین‌های زراعتی تطبیق گردید و به تاریخ ۲۸ عقرب به پایان رسید. مسئولان زراعتی بر اهمیت استفاده از تکنولوژی‌های جدید برای تقویت زراعت در ولایت نیمروز تأکید کردند.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

بازگشت به خبرها