جلسه کمیته تخنیکی کود تحت سرپرستی معین زراعت و مالداری برگزار شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۹/۳ - ۱۰:۳۵
جلسه کمیته تخنیکی کود تحت سرپرستی معین زراعت و مالداری برگزار شد

جلسه کمیته تخنیکی کود تحت ریاست مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور رؤسا و کارمندان تخنیکی وزارت زراعت دایر گردید. 
در این جلسه، موضوعات مربوط به تهیه کود در داخل و واردات آن از بیرون مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
مولوی صدراعظم عثمانی در این جلسه گفت: "در این مجلس مشوره می‌کنیم تا کود باکیفیت، معیاری و مطابق به اصول امارت تهیه و به دسترس دهقانان قرار گیرد تا آنان بتوانند حاصل بهتری بدست آورند. نظریات شما متخصصان ضروری است تا به شرکت‌های تولید کود تفهیم کنید تا مطابق اصول عمل کنند. همچنان باید پلان جامع تهیه و به رهبری امارت پیشکش گردد تا این کار در چارچوب قانون صورت گیرد و از هرگونه تخلف جلوگیری شود."
پس از سخنان معین زراعت و مالداری، حاضران جلسه نظریات خود را شریک ساختند و از شرکت‌های تولید کود داخلی خواسته شد که در جلسات آینده پلان‌ها و فعالیت‌های خود را ارائه دهند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۲۰
Background image

سفر رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به ولسوالی چهاربرجک

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی نیازمحمد وهاج رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز، به‌منظور بررسی وضعیت امور زراعتی، مالداری و منابع طبیعی، به ولسوالی چهاربرجک سفر نمود.
در جریان این سفر،. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۲:۱۱
Background image

توزیع مواد خوراکی حیوانی برای مالداران در ولسوالی شولگره بلخ

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور حمایت از مالداران و تقویت سکتور مالداری، روند توزیع مواد خوراکی حیوانی در ولسوالی شولگره ولایت بلخ به ۱۰۰ مالدار در سطح ۵ قریه از سوی ریاست زراعت، آبیاری و. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۰/۲۹ - ۱۱:۳۰
Background image

آغاز روند توزیع گندم و کمک‌های نقدی برای مهاجرین بازگشته در کشور

۲۹ جدی ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۹ رجب المرجب ۱۴۴۷ هـ.ق
روند توزیع گندم و کمک‌های نقدی برای مهاجرین بازگشته به کشور بر اساس هدایت عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله تعالی، به‌گونه رسمی در ولایت بغلان از. . .

بازگشت به خبرها