زمینه کار برای ۹۰۰ نفر دهقان در ولایت جوزجان فراهم شد

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۳۰ - ۱۴:۴۷
زمینه کار برای ۹۰۰ نفر دهقان در ولایت جوزجان فراهم شد

۳۰ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور اشتغال‌زایی و پاک‌کاری جوی‌ها، برای ۹۰۰ نفر دهقان در ولسوالی‌های خواجه دوکوه، فیض‌آباد و مرکز شبرغان زمینه کار فراهم کرده است.
 این پروژه به همکاری موسسه اکشن اید به منظور جلوگیری از ضایعات آب کشاورزی و بهبود آبیاری زمین‌های زراعتی در حال اجرا است.
در این پروژه، ۳۰۰ نفر از کارگران در هر ولسوالی به کار پاک‌کاری جوی‌ها و راش‌زدایی مشغول خواهند شد و برای تقسیم مناسب آب کشاورزی، سه ساختمان نیز ساخته خواهد شد. کارگران از ساعت ۸ صبح تا ۴ عصر در مدت ۴۰ روز به انجام کارهای مربوطه پرداخته و در این مدت مبلغ ۲۰۰ دالر به هر یک از آنها پرداخت خواهد شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۳۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز برای بررسی کاهش نرخ پنبه

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور بررسی علت‌های کاهش نرخ پنبه و جلوگیری از زیان دهقانان، هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی مصباح‌الدین مستعین،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۳۷
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت پنجشیر برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار گردید.
این نشست با تلاوت آیاتی از کلام‌الله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز سروی نیازسنجی برای طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی در تخار

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار سروی نیازسنجی جهت طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی را در ولسوالی‌های دشت‌قلعه و درقد آغاز کرد.
این سروی به تاریخ ۱۷ و ۱۸ عقرب. . .

بازگشت به خبرها