برگزاری برنامه آموزشی برای باغداران در پنجشیر

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۳۰ - ۱۲:۳۲
برگزاری برنامه آموزشی برای باغداران در پنجشیر

۳۰ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر برنامه آموزشی ویژه‌ای را در مورد کنترول وقایوی آفات و امراض نباتی برای باغداران در قریه ماله بازارک برگزار کرد.
این برنامه آموزشی که توسط کارمندان بخش حفاظت نباتات اجرا شد، ده‌ها باغدار را تحت پوشش قرار داد. در جریان آموزش‌ها، باغداران با نکات فنی و علمی شامل حفظ‌الصحه باغ‌ها، تهیه و استفاده از محلول یوریا، روش یخ‌آب نمودن باغات و کاربرد روغن زمستانه آشنا شدند.
باغداران محلی از این برنامه استقبال کرده و آن را گامی مؤثر در بهبود وضعیت باغداری و مدیریت بهتر باغات در منطقه دانستند.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها