رئیس زراعت ولایت سمنگان خواستار افزایش کمک‌ها به دهقانان و مالداران شد

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۲۹ - ۱۰:۵۷
رئیس زراعت ولایت سمنگان خواستار افزایش کمک‌ها به دهقانان و مالداران شد

۲۹ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
مفتی هدایت‌الله ولید رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان، در دیدار با روبین کلپین رئیس ساحوی زون شمال دفتر یوناما، بر ضرورت افزایش کمک‌ها به دهقانان و مالداران این ولایت در فصل زمستان تاکید کرد.
در این نشست، رئیس زراعت سمنگان با سپاس‌گزاری از فعالیت‌های موسسات در بخش زراعت و مالداری، خواستار تلاش‌های بیشتر برای حمایت از خانواده‌های فقیر و نادار شد. وی همچنین به همکاری این اداره در چارچوب قوانین شریعت اسلامی و امارت اسلامی افغانستان تاکید کرد.
روبین کلپین در این دیدار از برنامه‌های یوناما برای توزیع تخم‌های بذری، اجرای پروژه‌های آبیاری و برنامه‌های بدیل کشت کوکنار سخن گفت و وعده داد که زمینه کمک‌های بیشتر به دهقانان و مالداران سمنگان فراهم خواهد شد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۰
Background image

کمپاین واکسین طاعون برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق آغاز شد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین آگاهی‌دهی و تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق کشور با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۱۴
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان در افغانستان

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با محمد سجاد ساجد رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان WHH در افغانستان، بر. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۰:۳۹
Background image

دو باب سبزخانه ترویجی و  آموزشی در ریاست زراعت بغلان به بهره‌برداری رسید

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
دو باب سبزخانه آموزشی و ترویجی به ارزش حدود یک میلیون افغانی با حمایت مالی دفتر همکاری و هماهنگی ترکیه (تیکا) و توسط ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بغلان در محوطه. . .

بازگشت به خبرها