بازدید رئیس اداری وزارت زراعت از تجهیزات پروژه‌های کلپ و اسنپ در ننگرهار

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۲۹ - ۹:۵۹
بازدید رئیس اداری وزارت زراعت از تجهیزات پروژه‌های کلپ و اسنپ در ننگرهار

قاری محمد اکبر امینی، رئیس اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت ننگرهار از تجهیزات و وسایل پروژه‌های کلپ و اسنپ بازدید کرد.
در این بازدید که مولوی محمد ولی محسن رئیس زراعت ننگرهار نیز حضور داشت،  محمد اکبر امینی رییس اداری وزارت زارعت از موترها، موترسایکل‌ها، تریشرها، هموارکننده‌های زمین و صدها قلم اجناس دیگر موجود در گدام‌های این پروژه نظارت کرد.
امینی هدف از این بازدید را شناسایی و ثبت تجهیزات و ادغام آنها در دارایی‌های امارت اسلامی بیان کرد. او افزود که برنامه‌هایی برای تخصیص این وسایل به بخش‌های نیازمندتر در نظر گرفته شده است تا از امکانات موجود به صورت مؤثرتر استفاده شود.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۴:۲
Background image

ارائه آموزش‌های عملی برای محصلان پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
بر اساس تفاهم‌نامه همکاری میان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر و پوهنتون این ولایت، محصلان صنف دوم پوهنځی زراعت پوهنتون پنجشیر جهت فراگیری آموزش‌های عملی به ریاست. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۱:۸
Background image

سروی و شناسایی دهقانان سبزی‌کار در ولسوالی خاکجبار انجام شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت کابل در  ولسوالی خاکجبار با همکاری کارمندان مؤسسه استارز، روند سروی و شناسایی دهقانان و باغداران را به هدف حمایت از سکتور زراعت در این ولسوالی. . .

دوشنبه ۱۴۰۵/۱/۳۱ - ۱۰:۵۱
Background image

در شهر قندهار و چهار ولسوالی، ۷۲۰۰ نهال جدید میوه‌دهنده غرس شد

۳۱ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به تلاش ریاست زراعت، آبیاری و مالداری قندهار، با حمایت مالی مؤسسه بشری و خیریه کشور ترکیه (آی‌اچ‌اچ) و تحت نظارت مستقیم آمریت امور زراعتی،. . .

بازگشت به خبرها