برنامه ادویه‌پاشی برای کنترول کنه‌ها در تخار

mail-admin
یکشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۷ - ۹:۵۹
برنامه ادویه‌پاشی برای کنترول کنه‌ها در تخار

۲۷ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار از تطبیق برنامه ادویه‌پاشی در طویله‌ها به هدف کنترول کنه‌ها و جلوگیری از انتشار بیماری تب کانگو خبر داد.
آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست با همکاری کلینیک‌های حیوانی ولسوالی‌هایی که موارد بیماری گزارش شده بود، برنامه یادشده را عملی کرد. در این برنامه، مقدار ۱۴ کیلوگرام ادویه نگوان و وسایل حفاظتی یک‌بارمصرف به هشت تن از مسئولین کلینیک‌های حیوانی توزیع شد.
این اقدام که با استفاده از بودجه اختصاصی وزارت زراعت صورت گرفته است، شامل ادویه‌پاشی مراکز تجمع مواشی و طویله‌های حیوانات بود و زیر نظر هیئت موظف اجرا گردید. هدف این برنامه، جلوگیری از شیوع بیماری‌های حیوانی و تأمین صحت مواشی در این ولایت است.

خبرهای تازه

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۱۰:۷
Background image

ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در دشت‌های خیرآباد سمنگان

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
کارمندان بخش  حفاظه نباتات ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان از ادامه کمپاین مبارزه با ملخ‌های مضر زراعتی در ساحه دشت خیرآباد ولسوالی خلم خبر می‌دهد.
این کمپاین. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۱۳
Background image

سفر هیئت اوزبیکستان به فاریاب و بازدید از باغ مشترک افغان–اوزبیک

۱ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
هیئتی از کشور اوزبیکستان به رهبری ابدذکروف جمشید معین وزارت زراعت آن کشور، که در چارچوب یک سفر رسمی به افغانستان آمده بود، به ولسوالی خان‌چارباغ ولایت فاریاب سفر کرده و. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۵/۲/۱ - ۹:۹
Background image

دیدار معین زراعت و مالداری با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد

۱ ثور  ۱۴۰۴ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در دفتر کارش با مسئولان سازمان خوراک و زراعت ملل متحد دیدار و گفتگو کرد.
در این دیدار، دو طرف. . .

بازگشت به خبرها