نهمین جشنواره گل زعفران در هرات برگزار شد

user-admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۲۶ - ۹:۱۱
نهمین جشنواره گل زعفران در هرات برگزار شد


۲۵ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری هرات از برگزاری نهمین جشنواره گل زعفران در صحن این اداره خبر داد. این جشنواره با حضور مقامات محلی، از جمله مولوی حیات‌الله مهاجر معاون والی هرات و مولوی پیرمحمد حلیمی رئیس زراعت این ولایت، برگزار شد.
مولوی حلیمی ضمن اشاره به رشد ۲۰ درصدی تولید زعفران در سال جاری، پیش‌بینی کرد که حاصلات زعفران این ولایت به مقدار قابل توجهی افزایش یابد. وی همچنین بر تلاش‌های امارت اسلامی برای تقویت صادرات زعفران و حمایت از زعفران‌کاران تأکید کرد.
بر اساس آمار اداره زراعت هرات، بیش از ۹۵۰۰ هکتار زمین در این ولایت تحت کشت زعفران قرار دارد. در کنار آن، بیش از ۱۰۰ شرکت در زمینه تولید، پروسس و صادرات زعفران فعالیت دارند که معیشت حدود ۴۰ هزار خانواده را تأمین می‌کنند.
مولوی حیات‌الله مهاجر، معاون والی هرات، نیز بر حمایت از زعفران‌کاران تأکید کرده و وعده داد که اقدامات لازم برای افزایش صادرات و جلوگیری از واردات زعفران‌های بی‌کیفیت انجام خواهد شد.
زعفران‌کاران هرات از وضعیت بازار این محصول ابراز رضایت کرده‌اند و از افزایش قیمت زعفران در سال جاری خبر داده‌اند. به گفته آنان، قیمت هر کیلوگرام زعفران با کیفیت بین ۸۵ تا ۹۰ هزار افغانی است.
سال گذشته میزان برداشت زعفران در کشور به بیش از ۲۳ متریک  تُن رسیده بود که امسال هم انتظار می رود که این رقم افزایش یابد. این رشد چشمگیر بیانگر نقش برجسته زعفران در اقتصاد محلی و توانایی زعفران‌کاران این ولایت است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها