آغاز روند توزیع تخم بذری و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی ینگی‌قلعه تخار

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۳ - ۱۵:۱۱
آغاز روند توزیع تخم بذری و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی ینگی‌قلعه تخار

۲۳ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار پروسه توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی یوریا و دی‌ای‌پی را در ولسوالی ینگی‌قلعه افتتاح کرد. 
براساس این برنامه، به ۱۰۰۰ دهقان واجد شرایط که از قبل سروی شده‌اند، ۵۰ کیلوگرام تخم بذری اصلاح‌شده گندم، ۵۰ کیلوگرام کود یوریا و ۵۰ کیلوگرام کود دی‌ای‌پی توزیع می‌شود. این اقدام با هدف حمایت از دهقانان و افزایش حاصلات گندم در این منطقه صورت گرفته است.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۱۲
Background image

در کندهار کار ساخت ۱۵ باب سبزخانه به ارزش ۶.۱ میلیون افغانی آغاز شد

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
با هماهنگی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار، با حمایت مالی برنامه انکشافی ملل متحد، همکاری تخنیکی مؤسسه بنیاد صلح و تحت نظارت. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۹
Background image

زمین از سوی وزارت زراعت به وزارت معارف انتقال داده شد

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
مسئولان ریاست امور اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که بر اساس فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین، قرارداد انتقال زمین میان ریاست. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۳/۳۱ - ۱۶:۵
Background image

در ننگرهار برای صدها خانواده ماشین‌های خشک‌کردن سبزیجات و میوه‌ها توزیع شد و ساخت سبزخانه‌ها آغاز گردید

۳۱ جوزا ۱۴۰۵ هـ.ش
۵ مُحَرَّمُ الحَرام ۱۴۴۸ هـ.ق
در نتیجه تلاش‌های ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت ننگرهار، با حمایت مالی سازمان غذا و زراعت ملل متحد و همکاری تخنیکی مؤسسه مشورتی و. . .

بازگشت به خبرها