کنترول و بررسی کلینیک‌ها و ادویه فروشی‌های حیوانی در ولسوالی بغلان مرکزی

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۸/۲۱ - ۱۰:۱۷
کنترول و بررسی کلینیک‌ها و ادویه فروشی‌های حیوانی در ولسوالی بغلان مرکزی

کارمندان ریاست زراعت بغلان به رهبری داکتر تاج محمد احمدزی و تیم تخنیکی، کلینیک‌ها و ادویه فروشی‌های حیوانی ولسوالی بغلان مرکزی را بررسی و کنترول کردند.
این اقدام بر اساس هدایت مولوی رحیم الله احدی رئیس زراعت بغلان و مطابق پلان کاری این آمریت مالداری و صحت حیوانی انجام شده است. هدف از این بررسی‌ها اطمینان از ارائه خدمات بهتر و فروش ادویه‌های باکیفیت بود. در جریان این بازدیدها، به مسئولین کلینیک‌ها و ادویه فروشی‌های حیوانی رهنمایی‌های لازم در زمینه بهبود کیفیت خدمات و استفاده از ادویه‌های موثر ارائه شد.
این اقدامات در راستای ارتقای کیفیت خدمات مالداری و حمایت از صحت حیوانی در بغلان صورت گرفته است.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز ترویج کشت قطاری گندم در ولایت پنجشیر

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر برنامه ترویج کشت قطاری گندم را در ۱۵ جریب زمین به‌گونه‌ طرح نمایشی در ولسوالی‌های حصه اول، عنابه، رخه و بازارک آغاز کرده است. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۰:۳۴
Background image

سبزخانه‌ها؛ فرصت تازه برای تقویت اقتصادی دهقانان کندهار – ۱۰۰ باب سبزخانه به بهره‌برداری سپرده شد

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به مساعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی برنامه انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP)، کار ساخت ۱۰۰ باب سبزخانه در شهر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۰:۳۳
Background image

نظارت از پروژه‌های سربند و کانال‌های آبیاری در مرکز ولایت بامیان انجام شد

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست  زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان از چند پروژه آبیاری در قریه‌های قوم‌جوک قرغنه‌تو، کهنه‌قلعه قرغنه‌تو و اختیاران شیبرتو مرکز بامیان نظارت به‌عمل آورد.
این. . .

بازگشت به خبرها