نظارت از برنامه آموزشی برای داکتر وترنران در ولسوالی بلخ

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۱۹ - ۱۰:۱۵
نظارت از برنامه آموزشی برای داکتر وترنران در ولسوالی بلخ

کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از دفتر اکشن اید در ولسوالی بلخ ولایت بلخ که به منظور ارتقای سطح خدمات به مالداران، برنامه آموزشی ۱۵ روزه را برای داکتروترنران برگزار کردند نظارت کردند.
 این دفتر به منظور ارتقای سطح خدمات به مالداران، برنامه آموزشی ۱۵ روزه را برای ۳۶ نفر داکتروترنر از کلینیک‌های این ولسوالی و ولسوالی‌های همجوار برگزار می‌کند.
هدف از این برنامه آموزشی، آموزش داکتروترنرها در استفاده بهینه از تکنولوژی‌های جدید، اصلاح نسل، تغذیه مناسب و حفظ صحت حیوانات است تا بتوانند خدمات بهتری به مالداران ارائه دهند. این اقدامات در جهت افزایش کیفیت محصولات حیوانی و بهبود وضعیت معیشتی مالداران صورت می‌گیرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۰:۳۵
Background image

آغاز ترویج کشت قطاری گندم در ولایت پنجشیر

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر برنامه ترویج کشت قطاری گندم را در ۱۵ جریب زمین به‌گونه‌ طرح نمایشی در ولسوالی‌های حصه اول، عنابه، رخه و بازارک آغاز کرده است. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۰:۳۴
Background image

سبزخانه‌ها؛ فرصت تازه برای تقویت اقتصادی دهقانان کندهار – ۱۰۰ باب سبزخانه به بهره‌برداری سپرده شد

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به مساعی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار و با حمایت مالی برنامه انکشافی سازمان ملل متحد (UNDP)، کار ساخت ۱۰۰ باب سبزخانه در شهر. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۰:۳۳
Background image

نظارت از پروژه‌های سربند و کانال‌های آبیاری در مرکز ولایت بامیان انجام شد

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست  زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بامیان از چند پروژه آبیاری در قریه‌های قوم‌جوک قرغنه‌تو، کهنه‌قلعه قرغنه‌تو و اختیاران شیبرتو مرکز بامیان نظارت به‌عمل آورد.
این. . .

بازگشت به خبرها