نشستی پیرامون انکشاف زراعت و مالداری و بهبود اقتصاد مردم در وزارت زراعت برگزار شد 

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۱۹ - ۱۰:۶
نشستی پیرامون انکشاف زراعت و مالداری و بهبود اقتصاد مردم در وزارت زراعت برگزار شد 

نشستی به سرپرستی مولوی عطاءالله‌عمری، وزیر زراعت، آبیاری و مالداری و با حضور مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، روسا و مشاوران بخش‌های آبیاری، تحقیقات، خاک‌شناسی، زراعت و مالداری در وزارت زراعت دایر گردید.
در آغاز این نشست، مولوی عطاءالله‌عمری وزیر زراعت اظهار داشت که عالیقدر امیر المومنین حفظه الله،  هدایت دادند که زراعت و مالداری می‌توانند نقش اساسی در بهبود اقتصاد مردم ایفا کنند. وی افزود که برای تحقق این هدف باید از خاک و آب افغانستان به صورت درست و معقول استفاده شود و در این سکتورها کار جدی صورت گیرد تا مشکلات اقتصادی مردم کاهش یابد.
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری، نیز در سخنان خود بر اهمیت تهیه پلان منظم در این بخش تأکید کرد و از ضرورت سفر تیم‌های تخنیکی به زون‌های مختلف کشور جهت افزایش کارها و همکاری با سکتور خصوصی و مردم در سکتور زراعت صحبت نمود.
در ادامه، روسا و مشاوران حاضر نظرات خود را بیان کرده و تأکید کردند که مردم و سرمایه‌گذاران می‌توانند سهم اساسی در توسعه زراعت و مالداری داشته باشند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۷۵ دهقان در ولسوالی نېش کندهار

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار به همکاری تخنیکی مؤسسه NRC و تحت نظارت مسؤولان زراعت و مالداری ولسوالی نېش، برای ۷۵ دهقان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
Background image

توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

بازگشت به خبرها