نظارت از پروژه سرسبزی در فارم باغ ذخیره تالقان

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۱۵ - ۱۵:۴
نظارت از پروژه سرسبزی در فارم باغ ذخیره تالقان

۱۵ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار با نظارت از پروژه سرسبزی در فارم باغ ذخیره تالقان، فعالیت‌های این پروژه را که قبلاً آغاز شده است، مورد بررسی قرار داد.
 این پروژه قرار است در سال جاری با استفاده از پلان انکشافی واصله از مقام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به اجرا درآید.
فعالیت‌های اصلی که در این پروژه تطبیق خواهد شد، شامل قلبه و هموار کاری موازی ۲۴هزار  مترمربع زمین از طریق قلبه ۳فال، قلبه و هموار کاری ۲۴هزار  مترمربع زمین از طریق قلبه ۹فال، آماده ساختن پلات بندی و هموار کاری موازی ۲۴هزار  مترمربع زمین، خویشاوه و کتمن کاری موازی ۸ جریب زمین برای ۳ مرتبه، پاک کاری جوی به طول ۴۰۰ متر، تهیه ۲۰ مترمکعب کمپوست، یکه کاری نهال به تعداد ۱۰هزار  اصله نهال و بذر در ساحه آزاد به طول ۲هزار  متر مربع زمین است.
قابل یادآوری است که علاوه بر فعالیت‌های ذکر شده، در بالای ۸ جریب زمین آماده شده، نهال‌های مثمر شامل بادام، زردآلو، سیب، گیلاس، ناک، چهارمغز و قلمه انگور بذر گردیده و ۴۰هزار  اصله نهال پرورش یافته از داخل دو باب سبزخانه‌ها به ساحه آزاد انتقال می‌یابد. این اقدامات به منظور بهبود منابع طبیعی و افزایش تولیدات زراعتی در ولایت تخار صورت می‌گیرد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۸
Background image

وزیر زراعت با شارژدافیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های تجاری و تسهیلات ویزه دیدار کرد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با سادین آییلدیز شارژدافیر کشور ترکیه در افغانستان، بر گسترش روابط تجاری، افزایش صادرات محصولات زراعتی و فراهم. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۰
Background image

کمپاین واکسین طاعون برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق آغاز شد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
کمپاین آگاهی‌دهی و تطبیق واکسین بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) برای ۵۰۰ هزار رأس مواشی در زون شمال‌شرق کشور با همکاری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۱۴
Background image

دیدار رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت با رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان در افغانستان

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عبدالعلی عمری رئیس عمومی پلان و هماهنگی برنامه‌های وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با محمد سجاد ساجد رئیس مؤسسه مبارزه با گرسنگی جهان WHH در افغانستان، بر. . .

بازگشت به خبرها