بازدید معین زراعت و مالداری از فارم‌های تولید سمارق در چین

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۸/۱۲ - ۹:۳۷
بازدید معین زراعت و مالداری از فارم‌های تولید سمارق در چین

مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در جریان سفر رسمی خود به کشور چین از فارم‌های تولید سمارق در این کشور بازدید کرد.
این فارم‌ها با استفاده از روش‌های نوین و تکنالوژی پیشرفته در کشت و تولید سمارق فعالیت دارند و به عنوان نمونه‌هایی از زراعتی مدرن و تولید محصولات با ارزش غذایی بالا شناخته می‌شوند.
 مولوی عثمانی ضمن بازدید از این فارم‌ها، بر اهمیت تولید سمارق به عنوان یک محصول اقتصادی و مغذی برای افغانستان تأکید کرد و خواستار استفاده از تجربیات موفق چین در زمینه کشت و پرورش سمارق در کشور شد.
در جریان این بازید میرویس خوگیانی مشاور مقام وزارت زراعت، آبیاری و مالداری معین زراعت و مالداری را همراهی می‌کرد.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۵۱
Background image

توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی برای ۷۵ دهقان در ولسوالی نېش کندهار

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۲ جمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت کندهار به همکاری تخنیکی مؤسسه NRC و تحت نظارت مسؤولان زراعت و مالداری ولسوالی نېش، برای ۷۵ دهقان این. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۲:۴۹
Background image

توزیع پیاز، سیر و کود کیمیاوی برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه جوزجان

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به همکاری موسسه داکار، برنامه توزیع پیاز، سیر و کودهای کیمیاوی را برای دهقانان ولسوالی‌های خانقاه و آقچه اجرا کرد.
در. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۲ - ۱۱:۳۷
Background image

توزیع بزهای شیری برای خانواده‌های مستحق در ولسوالی دولت‌آباد بلخ

۲۲ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
در ادامه برنامه‌های حمایتی برای بهبود وضعیت اقتصادی خانواده‌های بی‌بضاعت، برای ۴۰ خانواده مستحق در ولسوالی دولت‌آباد ولایت بلخ، بزهای شیری توزیع شد.
این برنامه از سوی. . .

بازگشت به خبرها