توزیع تخم‌های سبزیجات و ابزار زراعتی برای خانم‌های بی‌بضاعت در ولسوالی خاشرود ولایت نیمروز

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۸ - ۱۲:۱۱
توزیع تخم‌های سبزیجات و ابزار زراعتی برای خانم‌های بی‌بضاعت در ولسوالی خاشرود ولایت نیمروز

۸ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز با همکاری موسسه نسل‌های آینده افغانستان، برای ۱۱۶۰ خانم بی‌بضاعت در ولسوالی خاشرود تخم‌های سبزیجات و ابزار زراعتی توزیع کرد.
این کمک‌ها شامل چهار نوع تخم سبزیجات، یک بیل، یک شین‌کش و یک کج‌بیله است که به هدف احداث باغچه‌های خانگی و بهبود وضعیت معیشتی زنان صورت گرفته است. پروسه توزیع این اقلام با نظارت پرسونل مدیریت خدمات زراعتی ولسوالی رسماً آغاز شد تا به خانم‌های مستحق در ایجاد و توسعه باغچه‌های خانگی کمک کند.
این اقدام بخشی از تلاش‌ها برای توانمندسازی اقتصادی زنان در مناطق روستایی ولایت نیمروز به شمار می‌رود و زمینه‌ی بهبود امنیت غذایی و اشتغال‌زایی برای خانواده‌ها را فراهم می‌کند.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۰:۱۹
Background image

ایجاد ۱۰ قطعه نمایشی شالی به سیستم قطاری در ولسوالی کشم ولایت بدخشان

۳ سرطان ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در چوکات پلان وزارت زراعت، به هدف ترویج شیوه‌های نوین کشت و افزایش حاصلدهی زمین‌های زراعتی، ۱۰ قطعه نمایشی شالی را در قریه. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۰:۱۷
Background image

دیدار رئیس دفتر وزارت زراعت با رئیس و کارمندان ریاست زراعت ولایت بغلان

۳ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ملا محمد حسین خورشید احمد، رئیس دفتر وزارت زراعت، آبیاری و مالداری امارت اسلامی افغانستان، در رأس یک هیئت رسمی به ولایت بغلان سفر کرده و با مولوی عبدالکریم حذیفه رئیس. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۰:۱۳
Background image

تطبیق قطعات نمایشی نبات سایبین برای ۱۲ تن از دهاقین در ولایت تخار

۳ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار، به همکاری دفتر سازمان خوراک  و زراعت ملل متحد، برنامه تطبیق قطعات نمایشی نبات سایبین (سویا) را برای ۱۲ تن از دهاقین علاقه‌مند. . .

BACK TO NEWS