معاینه صحی بزهای شیری آماده به توزیع در  ولایت تخار

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۸/۳ - ۱۲:۱۹
معاینه صحی بزهای شیری آماده به توزیع در  ولایت تخار

۳ عقرب ۱۴۰۳هـ.ش
دفتر کنسرن در هماهنگی با ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار، در نظر دارد ۲۸۰ راس بز شیری جوچه‌دار را در ولسوالی‌های چاه آب و رستاق به مستفیدین منتخب توزیع کند.
در این راستا، هیأت موظف آمریت مالداری و صحت حیوانی، از میان بزهای آماده‌شده، تنها ۱۷۲ راس را که دارای مشخصات از پیش تعیین‌شده بودند، تأیید کردند. بزهای باقی‌مانده به دلیل عدم تطابق با معیارهای مشخص‌شده، رد شدند و قرار است دوباره مطابق مشخصات لازم آماده شوند.
به بزهای تأیید شده اجازه توزیع داده شد و در هماهنگی با مأمورین مالداری ولسوالی‌ها، این بزها به مستفیدین توزیع خواهد گردید. این اقدام به منظور بهبود وضعیت مالداری و حمایت از معیشت خانواده‌ها در این ولسوالی‌ها انجام می‌شود.

تازه ترین اخبار

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۴:۳۸
Background image

افزایش کشت تربوز در ولایت لوگر

۳ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت لوگر از افزایش کشت تربوز در این ولایت خبر می‌دهند. به گفته آنان، در سال جاری، بیش از ۳۶۵ هکتار زمین در مرکز و ولسوالی‌های این ولایت. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۴:۲۷
Background image

آغاز به‌کار یک باب کلینیک صحی حیوانی در ولسوالی پریان

۳ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
به‌منظور بهبود خدمات صحی حیوانی و رسیدگی بهتر به مشکلات مالداران، یک باب کلینیک صحت حیوانی در قریه کرپیتاب ولسوالی پریان ولایت پنجشیر افتتاح شد.
به اساس مکتوب رسمی. . .

سه‌شنبه ۱۴۰۴/۴/۳ - ۱۰:۱۹
Background image

ایجاد ۱۰ قطعه نمایشی شالی به سیستم قطاری در ولسوالی کشم ولایت بدخشان

۳ سرطان ۱۴۰۴  هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در چوکات پلان وزارت زراعت، به هدف ترویج شیوه‌های نوین کشت و افزایش حاصلدهی زمین‌های زراعتی، ۱۰ قطعه نمایشی شالی را در قریه. . .

BACK TO NEWS