دیدار رئیس زراعت ولایت کندز با مسئولین شرکت‌های تولید تخم‌های بذری

mail-admin
چهارشنبه ۱۴۰۳/۸/۲ - ۱۱:۹
دیدار رئیس زراعت ولایت کندز با مسئولین شرکت‌های تولید تخم‌های بذری

۲ عقرب ۱۴۰۳ هـ.ش
مولوی محراب‌الدین بلال رئیس زراعت ولایت کندز، با مسئولین شرکت‌های تولید تخم‌های بذری این ولایت دیدار و گفتگو کرد. این جلسه با هدف تقویت همکاری‌ها بین اداره زراعت و شرکت‌های تولیدی، و همچنین ارتقاء کیفیت و افزایش میزان تولیدات بذری برگزار شد.
در این نشست، رئیس زراعت بر اهمیت کیفیت بالای تخم‌های بذری در بهبود عملکرد زراعتی تأکید کرد. وی خاطرنشان ساخت که استفاده از تخم‌های با کیفیت و مطابق با استانداردهای جهانی، به ویژه در زراعت سنتی و مناطق روستایی، می‌تواند تولید محصولات زراعتی را به‌صورت چشمگیری افزایش دهد.
همچنین، رئیس زراعت از شرکت‌های تولیدکننده خواست تا با به‌کارگیری تکنولوژی‌های نوین و ارتقاء ظرفیت‌های تولیدی، نقش موثری در بهبود وضعیت زراعتی کندز ایفا نمایند. مسئولین شرکت‌های تولید تخم‌های بذری نیز مشکلات و چالش‌های موجود، از جمله کمبود منابع و تجهیزات مناسب، را مطرح کردند و پیشنهاداتی برای بهبود همکاری‌ها و افزایش حمایت‌های دولتی ارائه دادند.
قابل ذکر است که در این نشست، آمر و کارمندان آمریت تصدیق‌دهی نیز حضور داشتند و بر اهمیت تعامل و همکاری در راستای بهبود کیفیت محصولات زراعتی تأکید کردند.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۱۱:۲۳
Background image

توزیع وسایل زراعتی برای فامیل‌های مستحق در ولسوالی بگرام ولایت پروان

۴ سرطان ۱۴۰۴  هـ.ش
به اساس هدایت رهبری ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پروان، روند توزیع وسایل زراعتی برای فامیل‌های واجد شرایط در ولسوالی بگرام آغاز گردید.
در این برنامه، وسایل. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۱۱:۱۷
Background image

آغاز مبارزه کیمیاوی علیه آفت ملخ‌های مضره در ولسوالی حصه اول بهسود

۴ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت میدان وردگ، به منظور جلوگیری از خسارات آفت ملخ‌های مضره، مبارزه کیمیاوی را در ولسوالی حصه اول بهسود آغاز کرد.
این برنامه از تاریخ. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۴/۴ - ۸:۵۵
Background image

سروی تخنیکی هیأت جمهوری خلق چین برای تثبیت محل اعمار سه سردخانه معیاری در افغانستان

در چارچوب همکاری‌های تخنیکی میان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری و جمهوری خلق چین، هیئت‌های تخنیکی چینایی وارد افغانستان گردیده و روند سروی و تثبیت موقعیت اعمار سه باب کمپلکس سردخانه. . .

BACK TO NEWS