توزیع تخم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی در ولسوالی‌های شولگره و دهدادی ولایت بلخ

mail-admin
سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۱ - ۱۰:۹
توزیع تخم بذری اصلاح‌شده و کود کیمیاوی در ولسوالی‌های شولگره و دهدادی ولایت بلخ

در ولسوالی‌های شولگره و دهدادی ولایت بلخ روند توزیع تخم بذری اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی به دهاقین ادامه دارد. 
این برنامه با همکاری موسسه اکشن اید و نظارت هیئت سازمان خوراک و زراعت ملل متحد به منظور حمایت از کشاورزان و افزایش تولیدات زراعتی در چندین قریه از این ولسوالی‌ها اجرا می‌شود.
در ولسوالی شولگره امروز ۴۰۰ دهقان که قبلاً توسط تیم موسسه اکشن اید سروی شده بودند، هرکدام ۵۰ کیلوگرام تخم بذری اصلاح‌شده گندم واریته وحدت ۱۵، ۵۰ کیلوگرام کود سفید (یوریا) و ۵۰ کیلوگرام کود دی ای پي دریافت کردند. این روند برای چند روز آینده نیز ادامه خواهد داشت.
همچنین، در ولسوالی دهدادی نیز توزیع این مواد زراعتی در قریجات مرکز دهدادی، بابه کهنه، بابه قشقار، کرملک، هزار جریب علیا و هزار جریب سفلی با همکاری و نظارت مدیریت عمومی خدمات زراعتی ولسوالی دهدادی صورت گرفت.
این برنامه با هدف بهبود وضعیت زراعت و حمایت از دهقانان در این مناطق اجرا می‌شود.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۹
Background image

توزیع تخم اصلاح شده ماش و وسایل باغچه‌های خانگی در ولسوالی‌های قوش تپه و درزاب ولایت جوزجان

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت جوزجان به منظور ترویج نباتات ماش، سبزیجات و حمایت از دهاقین، برنامه‌های توزیع تخم اصلاح شده ماش همراه با کودهای کیمیاوی و همچنین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۶
Background image

نشست هم‌آهنگی وزارت زراعت با موسسات همکار برای برگزاری نمایشگاه محصولات زراعتی و مالداری 

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
نشست هم‌آهنگی جهت برگزاری میله دهقان و ۳۴ مین نمایشگاه محصولات زراعتی مالداری میان مسوولان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، اتاق تولیدات زراعت و مالداری افغانستان و. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۱/۲۰ - ۱۳:۵
Background image

افزایش بارندگی‌ها نوید سال زراعتی امیدوارکننده در هرات را می‌دهد

۲۰ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
مسئولان ریاست زراعت و مالداری ولایت هرات از افزایش بارندگی‌ها در سال جاری خبر داده و تأکید می‌کنند که این وضعیت می‌تواند سال زراعتی نسبتاً خوبی را برای دهاقین به همراه. . .

بازگشت به خبرها