سفر هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین های غصب شده ولایت غزنی  به ولسوالی خواجه عمری 

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۳۰ - ۱۱:۱۴
سفر هیئت تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین های غصب شده ولایت غزنی  به ولسوالی خواجه عمری 

۳۰ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش 
هیئتی تخنیکی جلوگیری از غصب و استرداد زمین های غصب شده ولایت غزنی  به ریاست مولوی گلاب‌الدین ذبیح‌الله و با همراهی اعضای آن هریک مولوی محمد فاروق انصاری، خلیفه رحمن گل، انجنیر عبیدالله و نثار احمد عطایی به ولسوالی خواجه عمری سفر کرد.
 این هیئت ضمن دیدار با ولسوال و مدیران محلی از جمله مدیران زراعت، قضایا و استخبارات، وظایف و صلاحیت‌های کمیسیون جلوگیری از غصب زمین و کمیته‌های تخنیکی در ولایات را تشریح کرد. در این جلسه، قانون جلوگیری از غصب زمین و استرداد زمین‌های غصب شده نیز توضیح داده شد و کارمندان ولسوالی مشکلات خود را مطرح کردند. هیئت وعده داد که این مشکلات به مقام ولایت انتقال داده خواهد شد.
همچنین، هیئت تخنیکی به بررسی برخی از ساحات مورد مناقشه در این ولسوالی پرداخت. از جمله موضوع منازعه املاک سرحدی بین ولسوالی خواجه عمری و جغتو و همچنین تثبیت ۱۷ جریب زمین وقفی مربوط به زیارت سبزپوشان و زیارت قریه ده نهال. گزارش کامل این بررسی‌ها و کروکی ساحات به مرکز ارسال خواهد شد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۹:۴۲
Background image

در ۱۵ ولسوالی ننگرهار برای ایجاد کشتزارهای نمایشی جواری، کمک‌های زراعتی به شماری از دهقانان توزیع شد

۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور ایجاد ۳۰ کشتزار نمایشی جواری در ۱۵ ولسوالی ولایت ننگرهار، تخم‌های اصلاح‌شده جواری، کودهای کیمیاوی و کمک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۹:۰
Background image

هیئت تخنیکی برای سروی نیازمندی‌های فارم تحقیقاتی گنج‌آباد به اشکاشم اعزام شد

۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
به هدایت رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، یک هیئت تخنیکی به‌منظور سروی و بررسی نیازمندی‌های فارم تحقیقاتی گنج‌آباد ولسوالی اشکاشم به این ولسوالی اعزام شد.
این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۸
Background image

وزیر زراعت با شارژدافیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های تجاری و تسهیلات ویزه دیدار کرد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با سادین آییلدیز شارژدافیر کشور ترکیه در افغانستان، بر گسترش روابط تجاری، افزایش صادرات محصولات زراعتی و فراهم. . .

بازگشت به خبرها