آغاز توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی یفتل پایان ولایت بدخشان

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۸ - ۱۵:۱۶
آغاز توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی در ولسوالی یفتل پایان ولایت بدخشان

۲۸ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
روند توزیع تخم اصلاح‌شده گندم و کود کیمیاوی با اشتراک مدیر خدمات زراعتی نماینده ولسوالی و کارمند اجتماعی کمیته ناروی در ولسوالی یفتل پایان ولایت بدخشان آغاز گردید.
مدیر خدمات زراعتی در این جلسه به اهمیت تخم‌های بذری اصلاح‌شده اشاره کرده و از دهقانان خواست تا مواد توزیع‌شده را در زمان معین در مزارع خود کشت نمایند.
این بسته کمکی برای ۸۰۰ نفر دهقان از طرف سازمان خوراک و زراعت ملل متحد در این ولسوالی در نظر گرفته شده است. بسته شامل ۴۰ متریک تن کود سیاه (دی‌ای‌پی)، ۴۰ متریک تن کود سفید (یوریا) و ۴۰ متریک تن تخم اصلاح‌شده گندم است که توسط کمیته ناروی در هماهنگی با این ریاست توزیع می‌گردد.

خبرهای تازه

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۹:۴۲
Background image

در ۱۵ ولسوالی ننگرهار برای ایجاد کشتزارهای نمایشی جواری، کمک‌های زراعتی به شماری از دهقانان توزیع شد

۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۱ صفرالمظفر ۱۴۴۸ هـ.ق
وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به‌منظور ایجاد ۳۰ کشتزار نمایشی جواری در ۱۵ ولسوالی ولایت ننگرهار، تخم‌های اصلاح‌شده جواری، کودهای کیمیاوی و کمک. . .

یکشنبه ۱۴۰۵/۵/۴ - ۹:۰
Background image

هیئت تخنیکی برای سروی نیازمندی‌های فارم تحقیقاتی گنج‌آباد به اشکاشم اعزام شد

۴ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
به هدایت رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان، یک هیئت تخنیکی به‌منظور سروی و بررسی نیازمندی‌های فارم تحقیقاتی گنج‌آباد ولسوالی اشکاشم به این ولسوالی اعزام شد.
این. . .

شنبه ۱۴۰۵/۵/۳ - ۱۱:۲۸
Background image

وزیر زراعت با شارژدافیر ترکیه درباره گسترش همکاری‌های تجاری و تسهیلات ویزه دیدار کرد

۳ اسد ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، در دیدار با سادین آییلدیز شارژدافیر کشور ترکیه در افغانستان، بر گسترش روابط تجاری، افزایش صادرات محصولات زراعتی و فراهم. . .

بازگشت به خبرها