توزیع ۵۵ رأس بز شیری برای مستفیدین در ولایت تخار آغاز شد

mail-admin
شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۸ - ۱۴:۸
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار می‌گوید که ۵۵ رأس بز شیری همراه با دو چوچه برای مستفیدین از قبل انتخاب‌شده در این ولایت توزیع خواهد شد. این برنامه با هدف بهبود شرایط مالداری و تقویت تولیدات لبنی در منطقه به اجرا در آمده است.

۲۸ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری تخار می‌گوید که ۵۵ رأس بز شیری همراه با دو چوچه برای مستفیدین از قبل انتخاب‌شده در این ولایت توزیع خواهد شد. این برنامه با هدف بهبود شرایط مالداری و تقویت تولیدات لبنی در منطقه به اجرا در آمده است.
بر اساس این برنامه، هیئت موظف آمریت مالداری و صحت حیوانی ولایت تخار با حضور مسئولین مربوطه، بزهای خریداری‌شده را مطابق مشخصات از پیش تعیین‌شده مورد بررسی قرار دادند. در این بررسی‌ها، تست‌های صحی و معاینات فیزیکی انجام شد و وزن و جسامت این بزها توسط مفتشین محاسبه گردید. بزهایی که مطابق به معیارهای تعیین‌شده بودند، پس از تأیید، تحت قرنطین قرار گرفتند و بزهایی که معیارها را تکمیل نکردند، مسترد شدند. فرایند بررسی و معاینه در سه مرحله و در طول دوره قرنطین صورت خواهد گرفت تا اطمینان حاصل شود که حیوانات از سلامت کامل برخوردارند.
با توزیع بزهای شیری، امید می‌رود که سطح تولیدات لبنی افزایش یابد و خانواده‌های مستفید بتوانند از این فرصت برای بهبود درآمد خود بهره‌مند شوند. ولایت تخار یکی از مناطق مستعد برای توسعه مالداری است و این برنامه می‌تواند نقش مهمی در تقویت این بخش ایفا کند.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۱:۲
Background image

افتتاح روند توزیع مساعدت‌های نقدی و غذایی برای مهاجرین عودت‌کننده در بدخشان

 ۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

روند توزیع مساعدت‌های نقدی و غذایی برای مهاجرین عودت‌کننده در ولایت بدخشان، با حضور مولوی عطاءالله عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری، مولوی محمد اسماعیل غزنوی والی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۰:۵۹
Background image

تطبیق برنامه پول در برابر کار برای حمایت از دهاقین در ولسوالی چمتال بلخ

۱ دلو ۱۴۰۴  هـ.ش

به‌منظور حمایت از دهاقین و فراهم‌سازی زمینه ایجاد باغ‌های جدید میوه‌جات، برنامه توزیع پول نقد در برابر کار در ولسوالی چمتال ولایت بلخ، با همکاری نهاد همکار و مدیریت. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۱۱/۱ - ۱۰:۳۳
Background image

تلاش‌های ریاست زراعت نیمروز  برای جلوگیری از قطع غیرقانونی جنگلات

۱ دلو ۱۴۰۴ هـ.ش

مولوی محمد نسیم عادل آمر تنظیم منابع طبیعی، به‌منظور جلوگیری از قطع غیرقانونی جنگلات، حفاظت از منابع طبیعی و ارزیابی وضعیت عمومی جنگلات، با تیم همراه خود از ساحات سیپن. . .

بازگشت به خبرها