افتتاح کمپاین خزانی کشت گندم در ولسوالی فرسی ولایت هرات

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۲۳ - ۱۰:۳۰
افتتاح کمپاین خزانی کشت گندم در ولسوالی فرسی ولایت هرات

کمپاین خزانی کشت گندم بذری در ولسوالی فرسی ولایت هرات از سوی مولوی پیر محمد حلیمی رئیس زراعت و تیم تخنیکی همراش که  طی سفر رسمی دو روزه به آن  ولسوالی رفته بود افتتاح گردید.
این برنامه در حضور داشت کارمندان ادارات امارتی، اعضای اتحادیه دهقانان، باشنده‌گان محل و دهقانان ولسوالی فرسی آغاز گردید.
در محفل توزیع این کمک رئیس زراعت پیرامون اهمیت تخم های اصلاح شده بذری، ارزش تحقیق و نیازمندی مردم به غذای با کیفیت و صحی صحبت کرد.
بعدآ بشیر احمد بهادری رئیس اتحادیه زارعین در باره ارزش کشت نباتات با ارزش اقتصادی صحبت کرده و از دهقانان خواست که از این تخم استفاده درست نمایند.
در ختم محفل دو تن ار اربابان قریه جات ولسوالی فرسی به نمایندگی از سایرین صحبت نموده مشکلات و چالش‌های زراعتی شان را بیان نمودند .
در این برنامه مقدار ۸۵  متریک تن گندم بذری موافق به محیط، ۸۵ متریک تن کود کیمیاوی دی ای پي، مقدار ۸۵ متریک تن کود کیمیاوی یوریا همراه یک تعداد وسایل و ابزار زراعتی بشمول کراچی دستی، محلول پاش۲۰ لیتره، بیل و کلنگ برای دهقانان توزیع گردید.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۱۰:۳۴
Background image

شرکت زراعتی وادی ننگرهار تولیدات خود را در پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن به نمایش و فروش گذاشت

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
پنجمین نمایشگاه ملی و بین‌المللی صنعت و معدن در کابل گشایش یافت که شرکت زراعتی وادی ننگرهار نیز با ارائه و فروش تولیدات معیاری و داخلی خود، حضور فعال در این نمایشگاه. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۱ - ۹:۱۱
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت بدخشان برگزار شد

۱۱ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت بدخشان بر اساس برنامه جلسات سکتوری مقام ولایت، با حضور مسئولان ادارات امارتی، نمایندگان مؤسسات ملی و بین‌المللی، نماینده پوهنحی. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۴/۱۰ - ۹:۱
Background image

سفر معین زراعت و مالداری به ولایت پروان و افتتاح برنامه آموزشی داکتر وترنران

۱۰ سرطان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی، معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در سفر به ولایت پروان برنامه آموزشی داکتر وترنران را که از سوی کمیته هالند برگزار می‌شود،. . .

بازگشت به خبرها