ملاقات وزیر زراعت و والی بامیان درباه‌ی پروژه‌های زراعتی و آبیاری

content_admin
دوشنبه ۱۳۹۸/۸/۶ - ۱۵:۲۵
 ملاقات وزیر زراعت و والی بامیان درباه‌ی پروژه‌های زراعتی و آبیاری

۶ میزان ۱۳۹۸
نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری امروز در دفتر کارش با محمدطاهر زهیر والی بامیان، دیدار و روی پروژه‌های زراعتی، باغداری و آبیاری در ولایت بامیان صحبت کرد.
آقای زهیر در این دیدار درباره‌ی مؤثریت برخی از پروژه‌های زراعت، آبیاری و مالداری سخن گفت و از توجه وزیر وزارت زراعت به بامیان قدردانی کرد.
والی بامیان گفت که در سال جاری زراعت این ولایت رشد چشم‌گیر داشته و مشخصاً حاصلات کچالو به ۳۷۰ هزار تن رسیده است و قیمت‌های محصولات نیز در حد اوسط و قناعت‌بخش است.
هم‌چنان آقای زهیر گفت که در بخشی از مناطق بامیان سیب نتیجه‌ی خوب داده است. او از وزیر زراعت خواهان ترویج باغ‌های سیب در این ولایت شد و گفت که در بخش گسترش تولید کچالو به توجه بیش‌تر نیاز است.
والی بامیان گفت که با تطبیق شماری از پروژه‌های آبیاری، هزاران جریب زمین آبیاری شده و زراعت رشد کرده است و اگر این روند ادامه یابد، باعث رشد بیش‌تر زراعت می‌شود و آنان امید دارند دست‌رسی دهقانان به آب بیش‌تر شود.
هم‌چنان نصیراحمد درانی وزیر زراعت، آبیاری و مالداری گفت که ولایت بامیان از طریق ریاست زراعت آن ولایت، پلان‌هایش را بفرستد، تا در بودجه‌ی انکشافی سال مالی ۱۳۹۹ شامل گردد، وزارت تطبیق برخی از شبکه‌ها و پروژه‌های زیربنا را برابر با امکانات بودجه مد نظر می‌گیرد و کوشش می‌کند که کشت‌زارها و باغ‌های بامیان وسعت یابد.

تازه ترین اخبار

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۵:۵۵
Background image

اشتراک معین زراعت و مالداری در افتتاح و بهره‌برداری سردخانه نور هیواد در کابل

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در مراسم افتتاح و بهره‌برداری سردخانه نور هیواد در منطقه خوشحال‌خان شهر کابل اشتراک کرد.
در. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۲
Background image

توزیع ماشین‌های پشم‌ریسی برای ۴۵۰ زن در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به همکاری کمیته هالند برای ۴۵۰ تن از زنان در مرکز این ولایت و ولسوالی قره‌باغ ماشین‌های پشم‌ریسی توزیع کرد.
این برنامه به. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۷/۲۹ - ۱۱:۴۱
Background image

توزیع تخم‌های اصلاح‌شده و کود کیمیاوی به‌منظور ایجاد کشتزارهای نمایشی در ولایت غزنی

۲۹ میزان ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت غزنی به‌منظور افزایش حاصلات زراعتی، ترویج استفاده از تخم‌های اصلاح‌شده و گسترش روش‌های معیاری زراعت، برای ۱۸ دهقان در مرکز این. . .

BACK TO NEWS