دیدار وزیر زراعت با شماری از تاجران و سرمایه‌گذاران کشور ایران

mail-admin
پنجشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۹ - ۱۰:۱۷
دیدار وزیر زراعت با شماری از تاجران و سرمایه‌گذاران کشور ایران

مولوی عطاءالله‌ عمری وزیر زراعت، آبیاری و مالداری با شماری از تاجران و سرمایه‌گذاران کشور ایران و هیئت مدیره اتاق مشترک افغانستان - ایران در دفتر کارش دیدار کرد.
در این دیدار محمود سیادت رئیس اتاق مشترک ایران و افغانستان، آقای فاضل عضو هئیت مدیره اتاق، آقای امین صیقلزنان  دبیر اتاق و آقای عبدالهادی صفا مدیر عامل اتاق تجارت مشترک حضور داشتند.
در این دیدار تاجران و سرمایه‌گذاران ایرانی علاقه‌مندی شان را جهت سرمایه‌گذاری در بخش زراعت و مالداری ابراز کرده و از وزیر زراعت خواستار همکاری و ایجاد سهولت‌ها در این عرصه‌ها شدند.
تجار متذکره با بیان علاقمندی شان خواستار کار عملی شده افزودند" می خواهیم که  بصورت عملی کار سرمایه‌گذاری در بخش زراعت و مالداری را آغاز نمایم و بدین منظور نیاز به  اجاره و مشخص سازی زمین و ایجاد سهولت‌هایی هستیم که برای کار بیشبرد کار ما ضرور است".
ایشان تاکید کردند که امنیت پایدار در افغانستان حکم فرماست؛ از این رو امید‌های زیادی برای کار مشترک با امارت و مردم افغانستان دارند و از آمادگی شان در بخش صادرات ماشین‌های زراعتی نیز سخن گفتند.
بعدآ وزیر زراعت امارت اسلامی افغانستان دولت ایران را متحد استراتیژیک امارت عنوان کرد که در هر شرایط با مردم افغانستان همکاری کرده‌است. همچنان از علاقه‌مندی این سرمایه‌گذاران اظهار تشکری و قدر دانی کرد و تاکید کرد که هیچ نوع محدودیتی برای سرمایه‌گذاری و کار در بخش زراعت و مالداری در این ملک وجود ندارد و آماده همکاری می‌باشند.
در اخیر وزیر زراعت هدایت داد که هیئتی برای پیشبرد کارهای بعدی تعین گردد تا برای پیشبرد کارهای عملی اقدام نمایند.

خبرهای تازه

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۷
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در کندز

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در سطح زون‌ها، هیئت بلندپایه ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت کندز سفر کرد و در همین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به منظور افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در کندز

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
۱۳ ذُو ٱلْقَعْدَةِ ۱۴۴۷ هـ.ق
به هدف افتتاح مرکز واحد تثبیت ملکیت در سطح زون‌ها، هیئت بلندپایه ریاست اراضی وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ولایت کندز سفر کرد و در همین. . .

پنجشنبه ۱۴۰۵/۲/۱۰ - ۱۲:۵۰
Background image

توزیع مواد غذایی برای دهاقین متضرر از خشکسالی در سمنگان

۱۰ ثور ۱۴۰۵ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت سمنگان با همکاری مالی دفتر شبکه انکشاف باختر برای شماری از دهاقین و افراد بی‌بضاعت متضرر از خشکسالی در مرکز ایبک و ولسوالی حضرت. . .

بازگشت به خبرها