توزیع گندم بذری و کود کیمیاوی به شماری از دهقانان ولسوالی بنگی ولایت تخار

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۱۶ - ۱۳:۵۴
توزیع گندم بذری و کود کیمیاوی به شماری از دهقانان ولسوالی بنگی ولایت تخار

۱۶ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار در همکاری موسسه آبسو برای شماری از دهاقین ولسوالی بنگی ولایت تخار تخم بذری اصلاح شده و  کودهای کیمیاوی سیاه و سفید توزیع شد.
به اساس گزارش مدیر ترویج ولسوالی بنگی برای ۲۵ نفر دهاقین از قبل سروی شده قریه بدخشی ولسوالی بنگی  ولایت تخار تخم بذری اصلاح شده گندم، کود کیمیاوی یوریا ودی ای پی از سوی موسسه ابسو توزیع گردیده و برای هر مستفید شونده مقدار ۵۰ کیلو گرام گندم بذری اصلاح شده، ۵۰ کیلو گرام کود سفید و ۵۰ کیلوگرام کود سیاه توزیع گردیده است .

تازه ترین اخبار

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۳۶
Background image

برگزاری جلسه هماهنگی جهت ترتیب طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵ در وزارت زراعت

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه‌ای تخنیکی و هماهنگی به منظور ترتیب و تنظیم طرح‌های سال مالی ۱۴۰۵، تحت رهبری سید احمد خالد صاحب زاده، رئیس پالیسی و پلان وزارت زراعت، آبیاری و مالداری، در ریاست. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

بررسی صحی بزهای پروژه «مصونیت غذایی» در ولایت تخار

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار از بزهای تدارک‌شده در چارچوب پروژه "مصونیت غذایی" دفتر میشن ایست، بازدید تخنیکی و صحی. . .

پنجشنبه ۱۴۰۴/۴/۱۲ - ۱۰:۱۵
Background image

جمع‌آوری ادویه‌جات تاریخ‌گذشته حیوانی از کابل مارکت هرات

۱۲ سرطان ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت هرات اعلام کرد که تیم تخنیکی آمریت مالداری و صحت حیوانی این ریاست از دواخانه‌های حیوانی در کابل مارکت این ولایت تفتیش و بررسی به. . .

BACK TO NEWS