نشستی به منظور حل مشکلات اراضی کشور در وزارت زراعت برگزار شد

user-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۹ - ۱۶:۱۶
د هېواد د اراضۍ ستونزو د حل په موخه په کرنې وزارت کې غونډه دائره شوه

 

۹ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
نشستی به منظور حل مشکلات اراضی افغانستان به سرپرستی مولوی صدر اعظم عثمانی معین زراعــت و مالداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری با حضور شماری از روئسای وزارت زراعت برگزار شد.
این جلسه که در معنیت زراعت و مالداری برگزار شده بود در آن مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی، مولوی سعید الرحمن مظهری رئیس عمومی جیودیزی و کدستری، مولوی شهاب رئیس اراضی کابل، احمد خالد صاحب زاده رئیس تنظیم علفچرها، محمداکبر امینی رئیس اداری و مولوی عبدالمجید مبارک رئیس پلان و پالیسی و شماری از متخصصین وزارت زراعت حضور داشتند. 
مولوی صدراعظم عثمانی معین زراعت و مالداری وزارت زراعت در این جلسه تاکید بر حل مشکلات اراضی کشور کرده افزود" نیاز است که  مشکلات اراضی  کشور مطابق  به احکام شرعیت، اسناد، مدارک و با استفاده از متخصصین مسلکی که بتواند در مشکلات فنی اراضی را بررسی نموده و نوعیت و مالکیت املاک را تثبت نمایند حل گردد". 
همچنان معین زراعت و مالداری بر ایجاد یک کمیته‌ای متشکل از کارمندان ادارات ذیربط جهت بررسی و تصفیه اسناد مالکیت اراضی کشور تاکید کرده و خواستار ایجاد آن شد.
 در همین حال مولوی محمود مظلوم رئیس اراضی  وزارت زراعت پیرامون مشـکلات  موجود در بخش اراضی کشور معلومات اراییه کرده و در مورد علفچــرهای ولایـت فاریاب، تصفیه زمین های اطراف کانال قـوش تپه، تصفیه اسناد موجود در آرشیف، ثبت معلومات اراضی کشور در آرشیف و چگونگی رسیده گی به قباله‌های حروفی و همین گونه چگونگی طی مراحل اسناد ملکیت در شاروالی کابل صحبت کرد.

خبرهای تازه

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۲:۴۳
Background image

تکمیل کار اعمار یک چکدم خاکی در ولسوالی خواجه‌سبزپوش فاریاب

۱۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کار اعمار یک چکدم خاکی در قریه سملیک پوگانی ولسوالی خواجه‌سبزپوش ولایت فاریاب از سوی ریاست زراعت فاریاب در همکاری موسسه اکتید  تکمیل شده و آماده بهره‌برداری گردیده است.. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۲:۱۹
Background image

امضای تفاهم‌نامه همکاری برای تقویت باغداری در پنجشیر

۱۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری پنجشیر در راستای توسعه باغداری و فراهم‌سازی زمینه دسترسی دهاقین به نهال‌های مثمر تصدیق‌شده و باکیفیت، تفاهم‌نامه همکاری را با قوریه خدمات. . .

شنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۶ - ۱۰:۲۸
Background image

آغاز کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی وردوج

۱۶ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کمپاین نهال‌شانی در ولسوالی وردوج ولایت بدخشان با اشتراک مسئولین محلی و شماری از باشندگان این ولسوالی تحت شعار «غرس نهال صدقه جاریه است» آغاز شد.
به اساس معلومات ریاست. . .

بازگشت به خبرها