تکمیل کار چهار پروژه آبیاری در ولایت فاریاب

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۹ - ۱۲:۳۲
تکمیل کار چهار پروژه آبیاری در ولایت فاریاب

مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از تکمیل کار چهار پروژه زراعتی در ولسوالی قیصار و شهر میمنه  آن ولایت خبر می‌دهد.
این پروژه‌ها در همکاری دفتر کمیته ناروی ساخته شده و شامل اعمار دیوار استنادی گبیونی به طول ۱۷۰ متر در قریه زیارت‌گاه قیصار، اعمار دیوار استنادی سنگی به مساحت ۱۳۰ متر در قریه بیدکی و ارکلیک قیصار، اعمار دیوار استنادی سنگی به طور پخته و اساسی به طول ۲۹ متر در مسیر دریای میمنه مربوط قریه سربلاق و اعمار کانال آبیاری سنگی به طول ۱۱۸ متر در قریه سربلاق شهرمیمنه می‌باشد.
پروژه‌های مذکور مجموعٱ به هزینه ۷۵ هزار  دالر آمریکایی تحت برنامه مدیریت حوادث طبیعی آسیب رسان به منابع طبیعی  ساخته شده.

خبرهای تازه

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۲
Background image

آگاهی‌دهی به دهاقین درباره کشت پیاز تخمی به شکل قطار در ولسوالی دند غوری

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برای دهاقین ولسوالی دند غوری  ولایت بغلان برنامه آگاهی‌دهی در مورد کشت پیاز تخمی به شکل قطار از سوی کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری آن ولایت برگزار شد. 
این. . .

دوشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۴ - ۱۲:۰
Background image

برگزاری برنامه آموزشی برای دهاقین و باغداران در ولسوالی آبشار

۴ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
برنامه آموزشی از سوی ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت پنجشیر  برای دهاقین و باغداران قریه دوست علی ولسوالی آبشار آن ولایت  برگزار شد. 
در این برنامه، برای ده‌ها تن از. . .

یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۳ - ۱۲:۵۸
Background image

بازدید از روند ترمیم فارم قره‌قل در بلخ

۳ حوت ۱۴۰۴ هـ.ش
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بلخ از روند ترمیم فارم قره‌قل  آن ولایت بازدید و بررسی به‌عمل آوردند.
این بازدید به تأسی از هدایت وزارت زراعت، آبیاری و. . .

بازگشت به خبرها