تکمیل کار چهار پروژه آبیاری در ولایت فاریاب

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۹ - ۱۲:۳۲
تکمیل کار چهار پروژه آبیاری در ولایت فاریاب

مسوولان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت فاریاب از تکمیل کار چهار پروژه زراعتی در ولسوالی قیصار و شهر میمنه  آن ولایت خبر می‌دهد.
این پروژه‌ها در همکاری دفتر کمیته ناروی ساخته شده و شامل اعمار دیوار استنادی گبیونی به طول ۱۷۰ متر در قریه زیارت‌گاه قیصار، اعمار دیوار استنادی سنگی به مساحت ۱۳۰ متر در قریه بیدکی و ارکلیک قیصار، اعمار دیوار استنادی سنگی به طور پخته و اساسی به طول ۲۹ متر در مسیر دریای میمنه مربوط قریه سربلاق و اعمار کانال آبیاری سنگی به طول ۱۱۸ متر در قریه سربلاق شهرمیمنه می‌باشد.
پروژه‌های مذکور مجموعٱ به هزینه ۷۵ هزار  دالر آمریکایی تحت برنامه مدیریت حوادث طبیعی آسیب رسان به منابع طبیعی  ساخته شده.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۴
Background image

تلاش‌های ریاست زراعت نیمروز برای رسیدگی به آسیب‌دیدگان سیلاب‌ها در ولسوالی چخانسور

۱۹ حمل ۱۴۰۴ هـ.ش
رئیس زراعت، آبیاری و مالداری ولایت نیمروز به‌منظور رسیدگی به وضعیت آسیب‌دیدگان سیلاب‌های اخیر، در رأس هیأتی به ولسوالی چخانسور سفر کرد.
مولوی نیاز محمد «وهاج» همراه با. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۶:۳
Background image

وزارت زراعت زمین را به وزارت صنعت و تجارت منتقل کرد

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش
۲۱ شَوّالُ المُکَرَّم ۱۴۴۷ هـ.ق
مسؤولان ریاست امور زمین وزارت زراعت، آبیاری و مالداری می‌گویند که به فرمان عالیقدر امیرالمؤمنین حفظه‌الله، قرارداد انتقال زمین بین ریاست. . .

چهارشنبه ۱۴۰۵/۱/۱۹ - ۱۱:۵۳
Background image

غرس ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر در ولسوالی خاکجبار کابل

۱۹ حمل ۱۴۰۵ هـ.ش 
کارمندان ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولسوالی خاکجبار ولایت کابل با همکاری مؤسسه استارز، ۹ هزار اصله نهال مثمر و غیر مثمر را در شماری از قریه‌های این ولسوالی غرس. . .

بازگشت به خبرها