معین مالی و اداری وزارت زراعت با رییس و کارمندان ریاست زراعت ولایت هلمند دیدار کرد

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۷/۲ - ۱۱:۲۶
معین مالی و اداری وزارت زراعت با رییس و کارمندان ریاست زراعت ولایت هلمند دیدار کرد

۰۱ میزان ۱۴۰۳ هـ.ش
ملا آغاجان آخند (حاجی سالم) معین مالی و اداری وزارت زراعت، آبیاری و مالداری در جریان سفر به ولایت هلمند با رییس و کارمندان ریاست زراعت آن  ولایت دیدار کرد.
معین مالی و اداری وزارت زراعت گفت:« با مراجعین حسن سلوک داشته باشید، مدیریت سالم از عواید داشته باشید و منابع جدید عایداتی پیدا نمایید، آنتن های مخابراتی را تشخیص و تثبیت نموده و عشر و زکات را تنظیم کنید، از کار موسسات نظارت جدی نمایید، زمین های زراعتی را به کشت و یا اجاره دهید و در خریداری و ذخیره سازی گندم مازاد دهاقین همکاری کنید.»
شماری از کارمندان مشکلات شان را بیان کرده خواهان رسیده گی به آن شدند که از سوی معین مالی و اداری وزارت زراعت اطمینان رسیده گی به مشکلات شان سپرده شد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۳۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز برای بررسی کاهش نرخ پنبه

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور بررسی علت‌های کاهش نرخ پنبه و جلوگیری از زیان دهقانان، هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی مصباح‌الدین مستعین،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۳۷
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت پنجشیر برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار گردید.
این نشست با تلاوت آیاتی از کلام‌الله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز سروی نیازسنجی برای طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی در تخار

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار سروی نیازسنجی جهت طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی را در ولسوالی‌های دشت‌قلعه و درقد آغاز کرد.
این سروی به تاریخ ۱۷ و ۱۸ عقرب. . .

بازگشت به خبرها