توزیع صندوق زنبور عسل و وسایل زنبور پروری برای ۳۶۵ نفر در ۸ ولسوالی ولایت بدخشان

mail-admin
دوشنبه ۱۴۰۳/۶/۲۶ - ۱۳:۴۲
توزیع صندوق زنبور عسل و وسایل زنبور پروری برای ۳۶۵ نفر در ۸ ولسوالی ولایت بدخشان

۲۶ سنبله ۱۴۰۳ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت بدخشان در همکاری موسسات همکار در آن ولایت  برای ۳۶۵ نفر زنبور دار به تعداد ۱ هزار ۳۰۵ صندوق زنبور عسل و وسایل مورد نیاز زنبور پروری توزیع کرد.
این وسایل شامل ماشین عسل کشی، کلاه، لباس، موش تراش، برس، دود پمپ صندوق خالی، موم، بوره  و ادویه پاش بمنظور رشد صنعت زنبور پروری و بهبود در معیشت خانواده‌های زنبوردار می‌باشد که از سوی بنیاد انکشافی آقاخان،  کمیته ناروی، میشن ایست و کمیته هالند توزیع شده است.
بدخشان از جمله ولایت‌های کوهستانی کشور است که به نسبت داشتن آب و هوای مناسب، دشت‌های سرسبز وسیع، انواع گل‌های گیاهان داروی و باغ‌ها مکان مناسب برای رشد زنبور پروری محسوب می‌گردد.

خبرهای تازه

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۵:۳۱
Background image

سفر هیئت وزارت زراعت به ولایت کندز برای بررسی کاهش نرخ پنبه

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
۲۱ جُمادی‌الاول ۱۴۴۷ هـ.ق
به‌منظور بررسی علت‌های کاهش نرخ پنبه و جلوگیری از زیان دهقانان، هیئتی از وزارت زراعت، آبیاری و مالداری به ریاست مولوی مصباح‌الدین مستعین،. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۳۷
Background image

جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات در ولایت پنجشیر برگزار شد

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
جلسه سکتور زراعت و انکشاف دهات ولایت پنجشیر به ریاست قاری فضل‌الله دیوبند رئیس زراعت، آبیاری و مالداری این ولایت برگزار گردید.
این نشست با تلاوت آیاتی از کلام‌الله. . .

چهارشنبه ۱۴۰۴/۸/۲۱ - ۱۴:۲۰
Background image

آغاز سروی نیازسنجی برای طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی در تخار

۲۱ عقرب ۱۴۰۴ هـ.ش
ریاست زراعت، آبیاری و مالداری ولایت تخار سروی نیازسنجی جهت طرح و تطبیق پروژه‌های منابع طبیعی را در ولسوالی‌های دشت‌قلعه و درقد آغاز کرد.
این سروی به تاریخ ۱۷ و ۱۸ عقرب. . .

بازگشت به خبرها